Ehhez nem sokat lelehet hozzáfűzni. A naptárdíva ezúttal Shrek szerelmének, Fiona hercegnőnek öltözött.

Beszéljen helyettünk a kép! 

Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde ️ (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Instagram 

Forrás: Nuus

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Vanda vagyok,, meg ,,öveg is,, )))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
@reagens: Csak éppen nem írjuk le ide őket! :D
Eladott Ország
Az hatványozott katasztrófa, hogy egy, az emberi méltóságát, jó hírnevét és becsületét megélhetésileg a bíróságokon kereső, következésképpen milliós kártérítésekből élősködő, önmagát televíziós műsorvezetőnek, producernek és újságírónak kinevező naptármodell és amatőr bugyigyűjtő ugyanebben az országban közszereplő lehet. És nem abban az értelemben, ahogy az elvárható lenne. Valahogy azt kellene elérni, hogy a tudás, az intelligencia, az empátia felértékelődjön.
Eladott Ország
Az első kérdéseimet rögtön Kásler Miklóshoz intézném. Mély tisztelettel kérem, adjon útmutatást a következőkben, mert tényleg nem szeretném, ha munkám során nem felelnék meg a Tisztelt Miniszter úr elvárásainak!
1. Erkölcstan órán használhatom-e szemléltető eszköznek (tantárgyi integráció keretein belül) az emelt szintű matematikai érettségire felkészítő feladatgyűjtemény egyik kivételesen kreatív és erkölcsi magaslatokba emelő feladatát, amely Kiszel Tünde és Havas Henrik játékát helyezi középpontba, vagy ez kizárólag matematika órán és – a remélhetőleg mielőbb bevezetésre kerülő – „hogyan legyünk tökéletes, keresztény feleségek” órán alkalmazható?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/04/620x0.jpg
Csak a miheztartás végett kérdezném még, hogy mikortól kívánják betiltani József Attila Születésnapomra c. versét, különös tekintettel az utolsó két sorra: „Én egész népemet fogom, nem középiskolás fokon
TANÍ-TANI!”
volvós
Pókhálós p...jú ván b@sz@ltan masztigép !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.