A váratlanul meghalt művész komoly lakbértartozást halmozott fel.

Terry Black nevelt gyermekei a temetési költségeket sem tudják állni, ráadásul a művész teste hetek óta abban a kórházban pihen, ahol elhunyt, és ez szintén pénzbe kerül. A 18 éves Danit és 14 éves húgát, Fannyt lelkileg kikészíti a tudat, hogy ha nem siet valaki a segítségükre, tömegsírba kerülhet az az ember, aki kicsi koruktól nevelte őket.

Pénteken kaptuk meg azt a levelet, amelyben tájékoztat a kórház, hogy haladéktalanul temessük el aput, vagy intézik a köztemetést, ami azt jelenti, hogy egy tömegsírba kerülhet

– mesélte a Blikknek Dani.

A kamasz fiú a levelet olvasva azonnal hívta a kórházat, ahol újabb rossz hírt kapott: már a holttest „túltárolási” díja is ketyeg, október 4-étől napi 150 eurót (körülbelül 48 ezer forintot) is kell fizetnie Terry Black földi maradványai után, ami jelenleg mintegy 200 ezer forintnál tart. A gyerekek és gyámjuk egyelőre nem tudják, miből teremtik elő a szükséges pénzt.

A három hete egy müncheni kórházban elhunyt előadóművész mindenki, még a gyerekei előtt is titkolta, hogy nehéz anyagi helyzetbe jutott az utóbbi két év betegeskedése és a műtétek sorozata miatt.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.