Szombaton bele lehet hallgatni. 

Új közéleti kerekasztal-kabarét készítettek az egykori Heti Hetes című tévéműsor szereplői, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László és Farkasházy Tivadar.

A Klubrádió a honlapján bejelentették, hogy Farkasházyék Angyalföldi Hetes címmel tartottak előadást még szeptember 24-én a Radnóti Miklós Művelődési Központban, és az előadásról készült egy hangfelvétel, melynek hangfelvételét a Klubrádió október 11-én sugározta. A Klubrádió meg is ismétli a felvételt másnap, azaz október 12-én szombaton 13 órakor.

A Heti Hetes című tévéműsor 2017-ben, 18 év után szűnt meg végleg, bár az RTL Klubról már korábban átkerült a műsor az RTLII-re.

Címlapkép: Facebook/Klubrádió

(media1.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem vagyok fent a facebookon, ezért itt írom Kovács Józsefnek, hogy vele ellentétben a Heti Hetes szereplői civilizált emberek voltak.
Még valami: a középre húzó jobbikosok már kezdik belátni, hogy a zsidózás a buta, primitív emberek puszta önkielégítése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: Te miért ugatsz mindenbe bele, te anyabaszó faszfej.
csak úgy....
@durbincs: hisztis vagy mint egy cigány,számítóbb mint egy zsidó és butább mint egy magyar! már ócssón lehet kapni a genetikás teszteket,hogy tudjad,hogy ki fia borja...
Nyírfa
@advocat: Xavért említetted, ezért jött elő, hogy milyen szellemesen tálalta a családi történeteit. Para- Kovács Imre nem gyakorolt rám különösebb hatást.
Yoda69
Jo lenne ha folyamatosan menne a Klubradion.
karma1
@Yoda69: A TV-ben sem voltak rosszak, - sot. Mostanaban a youtube-on nezem vissza az elerheto reszeket, hat rendkivul tanulsagosak azok a reszek. Sajnos, csak 2007-ig vannak fent reszek, amikor meg Bajor, Galvolgyi, Kern, Keri es persze Teddy voltak benne. Nagyon sajnaltam, hogy Verebes annyira demagog volt benne, es hogy Havassal addig fajultak, ameddig. Viszont volt nehany olyan tueles megallapitasuk mar akkor a fidesszel es orbannal kapcsolatban, hogy az lelegzetelallito volt! Minden orszagba n van hasonlo - nalunk hetfotol pentekig tart, 5 szereplos, es nagyon jopofa!
Rockxy
ha feltámasztották, úgy kell neki, hadd szenvedjen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.