Másfél év után Nacsa Olivér és Somossy Barbi elválnak egymástól. Barbi a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amellyel szerették volna elejét venni a találgatásoknak.

„Kedves barátaink, ismerőseink! Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mi #bolondék #love️#beautifulwife #spring

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni Barbi és Olivér”– olvasható a posztban. 

Nacsa Olivérre fél év együttlét házasodott össze a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbi személyében, aki az M5 csatornánál dolgozik riporterként. Miután összejöttek, egy ideig közösen is vezették a kulturális híradót az említett csatornán.

Címlapkép: Instagram/olinacsa

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.