Nejlonzacskók közt kokszol Pákóra, és mindig a felszínen úszik, mi az? Bizonyára az új nemzeti nagypolgárság. Alávalóbb az utolsó lumpenprolinál, viszont sokkal drágább tartani. Magyarország titokban felvett videókon hüledezik, és erre jó oka van. Engedjük el a szekunder szégyent: nem az a hibás, akinek felfordul a gyomra a jachtos dőzsöléstől, és/vagy (de szerencsés esetben és) a kerületi rablók zsákmánybeszámolóitól.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért van abban is valami elgondolkodtató, hogy egy ilyen cikket csak a fizetősben lehet olvasni!!! =))
karma1
@RonaGyuri: Pedig mar annyi helyen, annyifele ta'lala'sban jott le ez az anyag, hogy csak na. Azert en megkerdeznem a Te kompetens velemenyedet: igaz-e az, amit Radvanyi ur allit, hogy valoszinuleg amerikai kampanymenedzsere van a fidesznek, es ez egy elore kitervelt bealdozas volt, vagy valoban van egy szivarogtato? Jo lenne tudni, mert szomoru lennek, ha ez az elso variacio lenne...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.