A Life TV-t működtető cég elnökeként Mészárosné Kelemen Beatrix azt mondta, pozitív életérzést akarnak közvetíteni.

Mészáros Lőrinc felesége átalakítja a Life TV-t – jön a pozitív életérzés

Átalakítja arculatát a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) tartozó Life Televízió – jelentette be kedden Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, a tévécsatornát működtető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Azt mondta, a csatorna friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás műfajával újul meg, a LifeTV egy jó hangulatú, pozitív életmódcsatorna, amely értékeket közvetít. Céljuk az igényes szórakoztatás, közvetíteni az életörömöt, a pozitív életérzést.

Hozzátette, a LifeTV műsorai valós emberekről, hétköznapi hősökről szólnak hétköznapi embereknek, de nem csak nőkről nőknek, hanem minden korosztály, és a férfiak is megtalálhatják majd az őket érdeklő műsorokat. Azt is mondta, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a boldogságot a kis dolgokban is meg lehet találni.

Közölte, a csatornának a vásárolt tartalmak mellett húsz saját gyártású műsora van. A Life TV-n műsorvezető lesz Szulák Andrea, Várkonyi Andrea, lesz rajta generációs reality Esztergályos Cecíliával, Bay Évával és Karda Beával, de Návai Anikónak és Vastag Csabának is lesz műsora.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Gondolom egy igazi, minőségi médiaszakember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Mirabilis: Na, mennyit fizetnek ki neki?
vacsi
" Azt is mondta, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a boldogságot a kis dolgokban is meg lehet találni."
Tipikus "vizet prédikál, de bort iszik" esete!
Nyírfa
Türelmesen várom, mikor veszi át az MTA fideszes kutatóhálózatának a vezetését.
Eladott Ország
Nekünk az lesz az igazi karácsony, és "pozitív életérzés", ha Orbán és Mészáros is úgy végzi, mint Ceausescu. Erre gondoljon, kedves Beatrix asszony. Erről csak úgy eszembe jutott: "A PhD fokozat tehát a zsebben, indulhat a hódító körút: Elena Caucescu – madame „cokettő” – az általános iskolai végzettséggel sem rendelkező "nemzet anyja" ,több mint 70 doctor honoris causa (tiszteletbeli doktorátus) cím birtokosa lesz, melyeket külföldi intézetek adományoznak neki szakterületén elvégzett kiváló munkájáért." Nehéz elhinni egy halandónak, hogy nem tudták azt, hogy mi történik velük, de saját felfogásuk szerint sem élet, sem halál nem férkőzhetett hozzájuk – egészen addig a napig Tirgovistében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.