Ősszel minden – na jó, majdnem minden – a sütőtökről szól. Tény, hogy elmaradhatatlan alapanyaga az évszaknak, mély, narancsos színe jókedvre derít, ízéért pedig nagyon sokan rajonganak. Rendkívül sokoldalú, készíthetünk belőle levest, köretet, süteményt, krémet, illetve meg is tölthetjük. Számos recept alapja a sült sütőtök(püré), ebből egyszerre nagyobb adagot is süthetünk, hűtőben 2-3 napot eláll.  […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.