Várkonyi Andrea az állítása szerint jól érzi magát, végre beállt egyfajta egyensúly az életébe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető annak kapcsán szólalt meg, hogy egy év kihagyás után visszatért a televíziók képernyőjére: a LifeTV arca lesz.

A már több mint egy éve szingli édesanya párkapcsolati téren türelmes, de nem lenne ellenére egy komoly kapcsolat – nyilatkozta a műsorvezető a Ripostnak.

Sokan azt kérdezik, hogy készen állok-e már egy párkapcsolatra. Nos, ez olyan dolog, hogy néha az ember azt hiszi, nem áll még készen, aztán váratlanul bejön valaki azon a bizonyos ajtón és minden megváltozik… És van, hogy várod, és mégsem jön. Talán ez nem is a „készenálláson” múlik. Jelenleg nincs párkapcsolatom, egyedül vagyok. Nem akarok rossz kapcsolatot, de félig jót sem. Egy nagyon jót viszont már szeretnék. Türelmes vagyok ezen a téren”

Hozzátette:

De igen, ismerkedtem és ismerkedem is férfiakkal. Aztán az ember a találkozók különböző szakaszában eldönti, akar-e további beszélgetéseket, vagy nem 

Volt férjével, Bocskor Gáborral jó kapcsolatot ápol.

Elmondta:

Gábor a gyermekem apukája, ilyenformán mindig is kapcsolatban maradunk. Fontos szereplője marad az életemnek, az életünknek. Ez így van jól. Igaz, a kapcsolattartás a Nóri körüli dolgokra korlátozódik

Közölte azt is:

Minden szuper, igazából nagyon jól érzem magam. Élem az életem, végre beállt egy jó egyensúly is. Dolgozom és amennyi időt csak tudok, azt a kislányommal töltök. A napjaimat úgy logisztikázom, hogy amire Nóri végez a suliban, addigra nekem sincs már dolgom

Forrás: Blikk, Ripost

Címlapkép: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sanding
Ha beállt az egyensúly az életében, miért akarja egy kapcsolattal felborítani?
Nagyon jól elvan ő magában is!
Rockxy
ezexerint valaki vallatta.
de méginkább vallattatta.
az viszont tuti, hogy vallattathatta.
Klubtag
"A napjaimat úgy logisztikázom, hogy amire Nóri végez a suliban, addigra nekem sincs már dolgom."
Ó, hogy az a sok élhetetlen anyuka nem jött eddig rá, hogy a helyzet kulcsa a "logisztikázásban" van...ami ugyan nem tudom mit takar, de titokzatosan hangzik.
Az egyszerű, anyák, háziasszonyok versenyt futnak az idővel, 10-12 órai (munkahely+közlekedés) távollét után hazaérvén már hulla fáradtak, folytatják az otthoni feladatokkal, erre kiderül, hogy semmi probléma, csak nem tudnak jól "logisztikázni"...:o)))
fahrenheit451
Úgy érzem én is készen állok. De komolyan.
A Happy! második évada után, úgy érzem már mindent láttam. De komolyan.

www.youtube.com/watch?v=ggzPWPzLxIc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.