A fideszes EP-képviselő pár percen belül mondott önmagának ellent. A HírTV Magyarország élőben című műsorában próbálta megmagyarázni a kormányzati álláspontot Törökország-ügyében Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője pár percen belül mondott magának ellent. Előbb kijelentette, hogy a Szíriából érkezett

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy Tompika hazudik az nála standard

ahogy az sem ritka, hogy önmagának is ellentmond, ha két mondatnál többre vetemedik

Sajnálatos tény, hogy a zemberek a legelemibb baromságokat sem hajlandóak észrevenni. A 444.hu számolt be róla, hogy „A HírTV Magyarország élőben című műsorában próbálta megmagyarázni a kormányzati álláspontot Törökország-ügyében Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője pár percen belül mondott magának ellent.”
Elsőbb arról értekezett, hogy az EU jelentős összegekkel járul hozzá a Törökök migráncs költségeihez, majd arról zagyvált, hogy cserben hagyta őket!
Mint említettem Tompika zavaros elméjében ez elmegy.
Amit igazából az jellemez, hogy a vendéglátó HírTV-t „polgárinak” titulálta!!! =))
Qqberci
Tompi, ritkán szólsz, de akkor is minek...
kereső
Szégyen Magyarországra ,hogy a fidessnek ilyen EP képviselői vannak. És szégyen az EPP-re, hogy ezt a qvapecért fontos posztra jelölték, holott itthon az első orbán kormány idejéből (1998-2002) 4,2 milliárd forint szárad a lelkén.És most is hazudik az EP-ről, meghazudtolva saját magát is-két percen belül. Na de ez nem ritkaság - erre orbán is képes.
simmering73
Tompika már rég nincs magánál. Folyamatosan delirál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.