Rákos tüdő, szétroncsolt fejű magzat, szétszakadt artériák... vajon van valami értelme ezeknek a cigarettadobozokon díszelgő képeknek?

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Van persze ! A rémisztő romlott bűnös fideszpolitikának korhű tükre .
Mikor apám meghalt tüdőrákban ( úgy hogy soha nem dohányzott és a környezetében senki soha )
Bementem a xarbarna Tbetűs boltba vásárolni egy doboz füstölnivalót .
A nőt megkérdeztem ,ugyan modja már meg nekem ez az ember a képen él ,vagy halott ,
megnéztr és azt mondta ez halott . Akkor adjon már egy másikat amin legalább él valaki mert apámat gyászolom akit a tüdőrák vitt el úgy hogy sohasem dohányzott . Adott egy vérző orrú nőset :-((((((((((((((((
Idióta társaság ,A Karácsony nyissa vissza az OPNI_t ,lesz rá igény rendesen !!!
Nessy
Akit nagyon zavar, tokba teszi a dobozt. De úgy meg lehet szokni, hogy már észre sem veszi az ember. Azért jó lenne, ha a szálló por koncentráció ellen is vehemenciával harcolnának! Aki nem dohányzik, de megáll a piros lámpánál, hogy átmenjen a másik oldalra, mire átér legalább egy doboznyi káros anyagot lélegzik be! Igaz, a cigaretta adóztatható, a rossz levegő javítása sokba kerül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.