Feszült a helyzet a Nyerő Párosban: Vajtó Lajos durván kiosztotta Istenes Bencééket – számolt be a Blikk.

Minden a hétfői játékkal kezdődött, amikor a lányoknak rúdtáncban kellett megmutatniuk, mit tudnak. Egyértelműen Csobot Adél és Fésűs Nelly műsora vitte el a show-t, de a fiúk pontozásánál furcsa dolgok történtek. A versenyt végül Adél nyerte a fiúk szavazatai alapján, Vajtó Lajos viszont a szívére vette a végeredményt, mivel Istenes Bence bevallottan taktikázott a döntésénél. A műsorvezető az alapján állította fel a sorrendet, hogy ki mennyi pénzt rakott fel a körre, ezért végül Fésűs Nelly-t tette az utolsó helyre. Fésűs Nellyék 200 ezret buktak ezzel – írja a Blikk.

Vajtó Lajos

aljasságnak és gyengeségnek nevezte a húzást, ezért úgy döntött, szóba sem áll Istenes Bencével és Sáfrány Emese párjával, mivel utóbbi is hasonlóan szavazott.

Az érintettek próbálták Lajossal megbeszélni a dolgot, de az elhajtotta őket.

Sebestyén Balázs próbálta megbeszélni velük a történteket.

Ha az elveid ellenére, pusztán csak pénzügyi szempontból, te felköpsz és aláállsz, ezt én nem tartom taktikának. Én ezt gyengeségnek, aljasságnak tartom, de ez a játékba belefér, tudom Balázs. Ez egy ilyen játék

– mondta el a véleményét Vajtó Lajos.

 Fluor Tomi is kiakad majd, bár ő eddig nem is volt benne a balhéban.

Később még Fluor Tomi is kiakadt, bár ő eddig nem is volt benne a balhéban:

Forrás: Blikk, Tv2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez a házaspár - Nelly és a párja - irritálóan modoros, ráadásul magukra nézve más a mércéjük, mint amit a többiektől elvárnának. Aki figyelemmel kíséri a műsort, láthatott nem egy példát.
Nyírfa
Jut eszembe: a hölgy súlyos balesetet okozott valamikor a nyáron. Következmény?
Málna
Visszataszító ennek a pasinak a viselkedése, olyan, mint egy hisztis vénasszony. Nem csoda, hogy Nelly egy idegroncs mellette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.