Az énekesnő szombaton még nagy örömmel posztolt a csodaszép kocsiról közösségi oldalán, amelyhez azt írta: ajándékba, használatba kapta az egyik kereskedéstől.

Megrongálták Tóth Vera kocsiját – magára vette az énekesnő

Az ártatlan bejegyzésnek azonban meglett az ára, a fotó feltöltését követő reggelre ugyanis valaki végigkarcolta a gyönyörű járgány oldalát, Vera szerint pedig ez nem lehetett véletlen.

A kocsi mellett nem volt közvetlen járda, ehhez oda kellett menni és szándékosan megrongálni. Erre aki vette a fáradságot, az nagyon rosszindulatú ember. Nem mondom, hogy biztos, hogy nekem szólt, de ahol álltam, ott többen tudják, hogy az én autóm. Nem kell hozzá helyinek lenni. Elég egyszerű következtetésből is leszűrhető

– nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Egy ilyen kár helyrehozatala körülbelül 50 ezer forintba kerül a pórul járt tulajdonosoknak, ami ugyan megfizethető, de a szándékosság ténye az, ami kifejezetten zavarja Verát. Ennek ellenére nem kíván jogi lépéseket tenni az ügyben.

Elég mély a karcolás, lehet érezni, hogy szándékos volt. Feljelentést nem teszek, kamera sem volt. Nem az én tulajdonom, de ezt fel is tüntetem. Szomorú vagyok, hogy ez valakinek örömet szerez. Nem azért csinálták, mert valakinek ártottam, nem ártottam senkinek. Talán a szombati Insta-posztomat értették félre

– mondta szomorúan az énekesnő.

Tóth Vera azt is elárulta, kifejezetten csalódott, hogy nem sikerült megvédenie az ajándékba kapott autót.

Még soha nem volt ilyen eset az életemben, remélem, nem is lesz. Nagyon vigyázok erre az autóra, mint a szemem fényére. Baromira tiszteletben tartom más tulajdonát. Ezért is vagyok szomorú, hogy ez történt. Kudarcnak élem meg, hogy nem tudtam rá jobban vigyázni. Biztosan hamar megoldja a biztosító, de ez nem vigasztal.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A cím szerint a kocsiját magára vette. Elég nehéz lehetett.
SystemError
Érdekes, hogy pont most fröcsögött a pszicho-nomfp Tolvay Reni a témában. Abból kinézem, hogy bebokózva lekarmolja! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.