Meglehet, szélmalom harcot vív az énekesnő.

Tóth Vera  rosszakarója szándékosan rongálta meg irigységből a több millió forintot érő szponzorautóját az énekesnőnek. Friss bejegyzése tanúsága szerint

rendre megkapja egyes követőitől, hogy miért posztol ki bizonyos dolgokat az Instagram-oldalára, legutóbb például azért is megszólták őt, hogy a Mercedes nagykövete lett, s ezt büszkén vállalja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A kommentcsászároknak, akik azt gondolják, ne posztolj, pusztulj, ha: -boldog vagy, -nincs min sírni -szép a ruhád -szép a kocsid -van ki megöleljen -sikeres vagy -van szponzorod -van munkàd -boldog vagy -csinos vagy -ismert vagy -szebb vagy mint ő -jó neked -jót eszel -utazol sokat -cuki dolgaid vannak -szép házban laksz -rendszeresen sportolsz.. -kitartó vagy -erős vagy Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bàntani akar? Aki miatt az ártatlan ember szenved, mert lelketlen vagy? Ezért is írlak ki ide, hogy lásd, figyelve vagy, rossz arc! Rólad Saiid sorai jutnak eszembe: A tehetetlen ember mindig másra haragszik. A tehetetlen ember nem hallja, ami hallatszik. A tehetetlen embert szíjak ejtik rabul. A tehetetlen ember izzadva Sem tanul. A tehetetlen ember szidja, aki tehetős. A tehetetlen ember fázik, hogyha felelős. A tehetetlen ember nem emlékszik szépre. A tehetetlen embert (ezért) könnyű csalni lépre. A tehetetlen ember azt mondja: – Úgyse! A tehetetlen ember nem vágja a húst le. A tehetetlen ember unja, hogy tehetetlen, Mert a tehetetlen ember múltja temetetlen. A tehetetlen ember azt játssza, hogy érdektelen, Mert a tehetetlen ember így mutat életjelet. A tehetetlen ember nem tud élni szelíden. A tehetetlen ember kényszerből kéri, hogy más segítsen. A tehetetlen ember nem tudja, mire képes. A tehetetlen ember színe hideg, éles. A tehetetlen ember szereti, ha más is esendő. A tehetetlen ember tűző napnál nyit esernyőt. A tehetetlen ember azt szereti, ha nincs csend! Önmagából hiányolja a nem létező Istent. A tehetetlen ember, ha lusta, az a legrosszabb. A tehetetlen ember a puszta létével felbosszant. A tehetetlen ember jó kedvet színlel, szépeleg. A tehetetlen ember azt hiszi, már nem, pedig még beteg. A tehetetlen ember csak eszköznek látja a zongorát. A tehetetlen ember eltéveszti ki a jóbarát. A tehetetlen embert nem lehet kiengesztelni. A tehetetlen ember azt teszi, hogy ... nem tesz semmit! A tehetetlen ember tudja, hogy a kulcs nála, De inkább tehetetlenséget választ és a dolgot furcsállja. Hát..NEM miattatok fogok megváltozni #bekaphatjátok

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera a legkevésbé sem fogta magát vissza új fotójánál, amin egyébként dögösen fest fekete szettjében. Mint írta,

nem azon kommentelők miatt fog megváltozni, akik bántják őt. Egy bekaphatjátok hashtaggel még a végén jól oda is szúrt a rosszakaróinak.

Címlapkép: Instagram/tothveraofficial

(24.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Szegénykém. Mindig ilyen hülyeségekkel foglalkozik, hogy ki, mit mond.
Inkább büszke legyen a csodálatos hangjára, amivel a Jóisten megáldotta!
Dr plágium
Verácska! Te is bekaphatod ha hagyom! De neked nem hagyom!
Dr plágium
@Dr plágium: Azért nem gondoltam róla, hogy ilyen közönséges is tud lenni. Azt tudtam hogy piált rendesen hiszen állandóan posztolgatta a fotókat.
Tény hogy nagyon jó énekes, de kicsit azért vissza vehetne a nagy arcából.
verőce21
"...Szép a lovad,
Szép a ruhád..." - Az egész ember sugárzik a történelmi felelősségérzettől.
Macskaszem
Nincs a Verával semmi baj. Volt fiatal és bohó, bulizott, dorbézolt, a hirtelen jött sikertől megkergült, de mostanra felnőtt, lehiggadt, lefogyott, és nem csak tehetséges, hanem dögös csajszi lett belőle. Éppen ezért vannak irigyei, mindig lesz aki beleköt, megkarcolja a kocsiját, szemét kommenteket írkál. És van úgy, hogy besokall tőlük az ember.
Nyírfa
Verától is be lehet sokallni. Ha meglátom, nem a gyönyörű hangja jut eszembe, hanem, hogy úristen, már megint itt egy celebszelfi! Rém unalmas ez az öntetszelgés. Örüljön, hogy jobban néz ki, hogy egészségesebben él, mutassa meg egy-egy képpel, de ne tolja magát nap mint nap az arcunkba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.