Több mint kilencven kávéfőző vizsgázott egy nagyszabású nemzetközi teszten. Bemutatjuk az eredményeket, valamint kiderül az is, hogy a kapszulázás meglehetősen drága mulatság. A kávéivás mindig is rituális művelet volt. Mind az elkészítése, mind pedig a fogyasztása külön előkészületeket és eszközöket igényel és mindemellett egyénenként más szokások jellemezhetik. Valaki csak az eredeti espresszóra esküszik, valaki a tejes változatokat részesíti előnyben. Persze vannak, aki szerint szentségtörés cukorral elrontani ezt a finom italt. Akadnak, akik pedig nosztalgiázva idézik fel, hogy gyermekkorában a nagymamájától kávéba mártott kockacukrot kapott, hogy úgy hallgathassa a felnőttek ebéd utáni beszélgetését.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán ködös kérdés: „melyik a legjobb kávéfőző”,

aminél csak a válasz ködösebb, de nem véletlenül

Nos lévén a vizsgálatról nem lehet semmit sem tudni, így meg kell jegyezzem, hogy fennáll a gyanúm, hogy ez is egy parasztvakítás.
„Több mint kilencven kávéfőző vizsgázott egy nagyszabású nemzetközi teszten. Bemutatjuk az eredményeket, valamint kiderül az is, hogy a kapszulázás meglehetősen drága mulatság.” – írja a napi.hu.
Mjad gyorsan kiderült, hogy „Ebben nyújt segítséget a Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi fogyasztószervezetekkel közösen elvégzett kávéfőzőtesztje, amelynek keretében független laboratóriumban 92 kávéfőző vizsgázott (fizetős tartalom).”
Természetesen eszembe sem jutott fizetni érte. Viszont meg kell jegyezzem, hogy nagyon fontos kérdés, hogy kinek és mire, valamint ki és hogy? S még egy sor másik kérdés. Nem is beszélve arról, hogy „az sem árt, ha másik kézzel fogják a csészét”!!! =))
Yoda69
@RonaGyuri: Nekem egy 8000 forintos DeLongi kavefozom van, es tolekeletesen meg vagzok elegedve a kaveval amit foz. Ja es csak Omnia Classic vakumos kavet iszom.
emerencia
Nekünk még megvan az egyik négyszemélyes, az első átkosban vásárolt, gázos kávéfőzőnk tartozékokkal. Azzal lehet igazi kávét főzni. A kb.15 éve vásárolt ismeretlen márkájú villamos gépünk sem rossz de nem az igazi, így tartalékállományba helyeztem. A kapszulás gépek hosszabb távon több ismerősömnek nem váltak be, ők visszatértek a régi gépükhöz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.