Összeomlása után pszichológus segítségét kéri Vajna Tímea. Az özvegy menedékévé vált a temető és benne szerelme síremléke. Csak itt érzi jól magát, férje közelében.

Vajna Timi csak a temetőben érzi jól magát

Nemhogy enyhülne, inkább napról napra mélyül Vajna Timi gyásza. Andy Vajna özvegye nemrég a Mokka élő adásában omlott össze, ahonnan egyből a Fiumei úti sírkertbe, kedvese síremlékéhez rohant, hogy kicsit képes legyen megnyugodni.

Úgy tűnik, Timi Andy tárgyai, és most már az örök nyughelyéül szolgáló föld mellett érzi egyedül jól és biztonságban magát. Egyetlen dolog tartja benne az erőt: méltó síremléket állítson férjének és szerelmének, Andynek.

A nyughely egy részét halottak napjára fejezték be. Most már a csupasz föld helyett egy fekvő oroszlán is őrzi Andy örök álmát. Mint megtudtuk, a teljes síremlék decemberre készül el, egy 3,5 méter magas oszlop is díszíti majd.

Az oszlopot egyetlen négyzetes brazíliai ubatuba gránit hasábból faragják ki, görög stílusban. Timi az oszlopokra filmszalagszerűen feltekert bronz díszt is rendelt, benne ablakszerű festett üvegtáblákkal, rajtuk egy-egy jelenettel Andy Vajna filmjeiből.

A síremléket több hónap munkájával Pap Lajos kőszobrász készíti el Timi tervei alapján, mintegy tízmillió forintból.

Pap azt is elárulta, Timi maga rendelte, maga is rendezi a síremléket, aminek végösszegéről egy percig sem vitatkozott, minden részletet elfogadott és kifizetett.

Timi közösségi oldalán azt írta, nem bír egyedül megbirkózni a gyásszal, így közel egy évvel szerelme elvesztése után lépéseket tesz a lelke nyugalma érdekében.

Megfogadom sokak tanácsát és szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését

– írta követőinek Timi, aki még ennél is nagyobb lépésre szánta el magát. Már csomagol, elhagyja közös otthonukat és jövőre Amerikába költözik, hogy ott ápolja férje szellemi hagyatékát, és egy alapítványt is szeretne létrehozni nehéz sorsú gyerekek javára. 

Forrás: Bors

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az még a legszelídebb lélekből is előhozza a vadállatot, ha a napi munka után, a vegetálásra elég, nívós életre kevés fizetésének egy részéből fizetett interneten szembehömpölyög napi szinten a tulajdon kudarca. Ha az egyik legkártékonyabb közpénz-zabáló parókakészítő, aki elméletben azért rohant el az országból, mert nem akart diktatúrában élni, most visszamászott az óhazába – tudom, itt jön az a rész, hogy már gazdag volt. Szerintem meg lófaszt. Évekig tartó adóvizsgálat, perek sora, sokmilliós adóhátralék és bírság, majd az adóhatósággal kötött megállapodás után befizetett dollármilliók után nem hiszek a gazdagságban – és röhögve segít ezt az országot diktatúrába taszítani. Ami elől elhúzta a belét, azt most segít a mi nyakunkba önteni. Nem másért, hanem pénzért. Azért, ami neki megmarad a végén a közreműködés fejében. Ebből a pénzből vergődik félpucéran a felesége a tengerparton, ebből nyitott fánkozót, ebből vannak a csillogó ékszerek. Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
www.instagram.com/p/BrYHQuHHpRt/?utm_source=ig_embed
24.p3k.hu/app/uploads/2018/12/img_8865-450x800.png
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Régebben, az elhunyt kardforgató vitéz mellé a lovát is eltemették, nehogy bánkódjon szegény... :D
simmering73
Már várják a barátok Amerikában, azt mondta. Fergeteges dzsembori lesz.
Csizmás Kond
...szerintem ez úgy működik, hogy egyszer egy évben megkérdezik és a válaszokban egész évre találnak írnivalót.
...Timikét sem kell dicsérni de akkor is szemétség az ilyen sajtóviselkedés.
evacica
Képtelen visszafogni magát! Persze siratja a státuszát amit Vajna nyújtott neki!
vacsi
Hát, ennek a nőnek a viselkedése már kész kabaré!
csipetke
Hááát,ezt a ribit se az eszéért vette el a tata. Amiket ez nyilatkozik, abból azért lejön,hogy pont annyi esze van,mint egy marék molylepkének.
Egyébként ha olyan jól érzi magát a temetóben,miért nem megyki a nagyapó mellé egy próbafekvésre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.