A gyilkosokat felakasztaná.

Nagy Feró kiállt a halálbüntetés mellett
Fotó: Faceook/Nagy Feró

Az ATV-n látható #Bochkor című műsor vendége volt Nagy Feró, aki egy igen kényes témában foglalt állást: a bűnözőkről és azok börtönkörülményeiről volt szó, Nagy Feró pedig ennek kapcsán árulta el, hogy

ha tehetné, visszahozná a halálbüntetést.

A konkrét példa Andres Breivik, a norvég mészors volt, aki 2011 nyarán 77 emberrel végzett Utoya szigetén, a börtönben pedig szinte luxuskörülmények között él.

Én ennél szigorúbb vagyok, aki 77 embert gyilkolt meg, annak kötél jár. Egy ilyen embert még etetnek, itatnak, sőt még televízió és egyebek vannak a cellájában.

- mondta a Nemzet Csótánya.

(Ripost)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Amióta orbán seggevégére küzdötte le magát , igen aktív lett a közéletben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nyírfa: Nem csinálok belőle gondot. Abban hiszek, amit látok, tapasztalok. A többi csak feltételezés. (Ettől még remélem, hogy ha idős leszek, és az elmúlás gondolata elviselhetetlen lesz, én is találok majd valami kapaszkodót.)
fahrenheit451
Isten is kiall a halalbuntetes mellett. Es mindenki meg is hal. Amugy meg, amig szabatosan elt ez a csotany, hany lany/no volt abortuszon, aminek a soran gyakorlatilag gyerekeket olnek - talan hetvenheten?
Nyírfa
@Málna: Mindenki számára elsődleges a saját tapasztalata. Az együttélés akkor mentes a nagyobb konfliktusoktól, ha közös nevezőt keresve, nem kérdőjelezzük meg egymásét. Az információt megosztani, jó. A kategorikus gondolkodást meghagyom másoknak.
fahrenheit451
Isten adta, Isten elvette. Ennyi. Ne filozofaljal, meg ne gondolj bele tobbet. Tok felesleges! (hazudtam!!!)
karma1
@Eriksson: Szerintem ha valaki "kiall valami mellett, az annak a hive" - ezen nincs mit magyarazni, o konkretan AKARJA a halalbuntetest.
Azert kepzeld azt el, hogy minden fo itelkezesi jog Magyarorszagon a fidesz kezebe kerul at - foleg, ha felallitjak a sajat ugyeszseguket, birosagukat - szerinted mire hasznalnak a halalbuntetest?
Nem varok valaszt, csak, gondold vegig, mire hasznalja a halalbuntetest erdogan, a nagy cimbi
(Segitek: artatlan ellenzekiek kivegzese mindennapos lenne, es nem lehetne ellene szolni, mert a forum, ahova a panaszoddal fordulhatnal, szintgen fideszes. Ezt lehetne elkerulni azzal, ha a birosagokat megtisztitanak a partoskodastol, es kizarolag csak az igazsag szempontjabol allitanak fel azokat)
Eriksson
@karma1: Azt hiszem, erről a témáról elmondtam a véleményem előzőleg anélkül, hogy bármely hatalmat, kultúrát megneveztem volna.

Nagy Feró kiállt a halálbüntetés mellett
@Nessy: Így igaz. Különböző izmusok hívei mindig nyírták egymást. A történelem bőven igazolja.
tegnap, 12:12

Érdekes, hogy bármi esemény, történet megtárgyalásakor rögtön a Fidesz jut eszedbe neked is, holott lehetne szétnézni történésekért más körökben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.