Szinetár Dóra Csillaghegyről jelentkezett be az Instagram-oldalán, friss fotói egyikén pedig kisfia, Benjámin is látható.

Szinetár Dóra megmutatta tündéri kisfiát

A kommentek tanúsága szerint a színésznő teljesen elkápráztatta rajongóit színes falevelekkel teli posztjával, a követők pedig nem győzték dicsérni gyermekét, aki imádnivalóan fest mignonos sapkájában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sétálunk... ősz, levelek, kert, cica, bogyók, gyönyörű!!! #szeretemazőszt #lunacica #kicsifiam #sétálabenji #szeretemakertet #dejomost #mignonsapkáskismanó

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

"Sétálunk... ősz, levelek, kert, cica, bogyók, gyönyörű!!!" – írta Szinetár Dóra, aki a hatalmas mosolya miatt le sem tagadhatja, mennyire boldog.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"hatalmas mosolya miatt le sem tagadhatja, mennyire boldog."
Szinetár Dóra színész, nem okoz neki gondot a széles mosoly. Ezzel együtt az a véleményem, hogy a kisfiát nyugodtan megmutathatja, ha valóban ez a célja. De az eddigi megnyilvánulásaiból én úgy látom, szégyelli - teljesen alaptalanul!
karma1
@Szeparepa2: Kar, hogy itt nincs "lol"...:o))) Te nagyon ferfi,...:o)))))
karma1
Dorika mar megint nyomul, es a "kepein" (azon a ketton), megint o az elso, meg a Minion sapesz...
Sokkal jobban jarna, ha valoban megmutatna ezt a gyermeket, mert nem szegyen a Down kor, csak lassan mar az anyuka ambivalens viselkedese kezd allatira uncsi lenni.
A gyonyorusegtol ajuldozo kovetoirol meg megvan a velemenyem: pont annyira hulyek,. mint a mesebeli kiraly volt, aki elhitte a harom csalo szabolegenynek, hogy milyen szep a ruhaja. A hivei foldicsertek az egig, amig a tomegbol a kisfiu be nem kiabalt, hogy "a kiraly meztelen!"
Ezek a szerencsetlenek ugyanezt teszik: felmagasztaljak es dicsoitik azt, amit nem is latnak...
Dorika, vegre ennyi idos korodra, ennyi hazassag utan vegre fel kellene no"no"d egy felnott, felelossegtudatos ember szintjere. Csak probald meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.