Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami azt illeti szánalmasnak tényleg szánalmasak,

még akkor is, ha nem érdemelnek szánalmat

Az index.hu által szemlézett elegemvan.blog legújabb postja „Elegem van: egy vereség anatómiája” az új állampárt rácsodálkozását elemzi a 10.13-i fényes győzelmükre. Onnan indul, hogy „A Fidesz kormányzása arra a politikai ígéretre épül, hogy jobb országot képes létrehozni, mint amilyent a negyven évig regnáló kommunisták és a húsz évig liberálisnak hazudott - valójában a '45 után kialakult moszkovita brancs által szilárdan kézben tartott - demokrácia összetákolt.” és eljutott idáig, hogy „A lényeget pedig egyetlen rezsimszolga sem veszi (veheti) észre. Az emberek gyűlölik a Fideszt, és már személyesen Viktort is. Ő volt az utolsó reménye ennek a szerencsétlen országnak. Most pedig ott vagyunk ahol …”
Nos persze ezen lehet vitatkozni, talán kell is. Azonban azon kitételén, hogy „Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal.” én vitatkozom! Biztos vagyok benne, hogy ez náluk már régen nem bátorság kérdése!!! =))
Béla333
Ez egy nagyon jó kis írás, szívemből szól a szerző!
Ajánlom mindenki figyelmébe!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.