Az új Puskás Aréna felépülése szerinte azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A futbal meghalt te barom. A stadiomépítkezés nem halt meg, még. És mi, Magyarok nem a focira születünk, agyatlan focigurgitó. Létezik ám pl kézilabda, úszás, torna, atlétika és számtalan mozgáslehetőség.
Aki Én
Ekkora butaságokat. Ha építek egy dínó barlangot, még nem bizonyítja, hogy a dínók nem haltak ki. Csak azt bizonyítja, hogy butaságokkal foglalkozom. Ha mimagyarok focira születtünk, miért vagyunk a sor végén? Mások jobban születtek a focira? Vagy jobbkor születtek a focira?
kereső
A mimagyarok lehetséges, de a simán csak! magyarok nem. Most már azért kezdek néhány dolgot érteni. A mimagyarok futballra születtek- de nem értenek hozzá, ahogyan a kormányzáshoz sem az örökös, erre született mimagyar miniszterelnök. Mindkettőben két ballábas- elvetélt.
Nessy
@kereső: A "mi"magyarok focira születtek, a "ti"magyarokból hiányzik a foci tudás génje! Bár, azt hiszem a "mi"magyarokéból is eltűnt, csak még nem vették észre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.