Hány olyan elvált apa van Magyarországon, akinek minden második hétvége a boldogságot és a boldogtalanságot is jelenti? Már szerdán összeszorul a gyomrunk, olyan izgalommal készülünk a találkozásra, mint az első randira. Félünk a találkozástól, mégis várjuk azt. Félünk, hogy ugyanazt a gyereket látjuk-e viszont, szeret-e még, mondott-e neki valamit rólunk az anyja, s ez milyen hatással van rá. Minden találkozáskor egy másik gyereket látunk és fájlaljuk, hogy nem vehetünk részt a mindennapjaiban, nem lehetünk mellette, nem nyújthatunk neki támogatást.

Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@macsekka: hát nem irigyellek. Emlékeimbe égett sok-sok pillanat a részeges/italozó apukával kapcsolatban nekem is. Én is sokáig szenvedtem, tovább, mint kellett volna. De döntöttem, talpra álltam, megléptem, amit kellett. Ennek ellenére nem gyűlölködök. A gyerek akkor megy az apjához, amikor akar. Egyébként meg ne gondold, hogy egy kisgyerekkel nem kellesz senkinek. Amikor bajban voltam, én is minden pasira haragudtam. de hidd el, nem így van. Nagyon sok rendes férfi él köztünk, csak nem divat ebben az álszent, hazug világban így érzéseket kimutatni, mint a blog írója teszi! (De biztos lesz változás ebben is.) Nekem sikerült megtalálni a legjobbat közülük! A PÁROMAT :)
Úgyhogy ne bántsd/bántsuk őket!
Sok erőt és szerencsét neked is!
Evikati
@macsekka: ne az "örök poklot" válaszd, amiről nanena írt, mint egyik lehetőség. Most lépj le, mert bizonyára lenne valami külső segítséged. Pl. anyaotthon átmenetileg, családsegítő, bántalmazott nők egyesülete, stb. Mindenkit keress meg elsősorban a gyermeked érdekében!
Sajnos nem tudom a pontos nevüket ezeknek a civil szervezeteknek, de ha nem lépsz, belepusztulsz.
macsekka
Köszönöm szépen mindenkinek. Most bömböltem egy kiadósat. :)
Igen, nem lesz más utam, ma reggel itt volt egy laza kis alkesz terror, hála Istennek, csak lelki. Persze a gyerek előtt, nyilván. Ebbe kell felnőni. A gyerekeknek se lehet könnyű. De az lehet, hogy a kislány, akiről nanena mesélt, maga talál vissza az apjához, amikor nagyobb lesz, nem? Én szurkolok, mostmár tényleg.
Kár hogy ez még hosszú idő, és nem fogom megtudni a történet végét. De kitartást az apukának, jó sokat! :)
Köszi szépen még egyszer, és most tényleg szétnézek, mit lehet tenni!
Sziasztok!
nanena
@macsekka: És mi is drukkolunk neked.
Evikati
@macsekka: Szorítok és légy elszánt, bátor!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.