Több produkciót is le kellett mondania a Budapesti Fesztiválzenekarnak (BFZ), mert a taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintot kap, ami az utóbbi évek tao-támogatásának kevesebb mint az ötven százaléka. Mivel a BFZ nagyjából annyi pénzre számított, mint a taós időszakban, a kevesebb támogatás miatt több programjukat is le kellett mondaniuk.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Hülye! Életedben nem volt hangversenyen, akkor ne pofázz!Persze fitymaszos vagy, ergo nincs mit csodálkozni az elmebeteg megnyilvánulásodon! Ez a zenekar világ 10legjobbja között van
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ez tényleg vérlázító,

bár azt kell mondjam nem vagyok meglepődve

Már maga a hír is a magyar rögvalóság szerves karakteres része. Ahogy napi.hu beszámol róla: „Több produkciót is le kellett mondania a Budapesti Fesztiválzenekarnak (BFZ), mert a taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintot kap, ami az utóbbi évek tao-támogatásának kevesebb mint az ötven százaléka. Mivel a BFZ nagyjából annyi pénzre számított, mint a taós időszakban, a kevesebb támogatás miatt több programjukat is le kellett mondaniuk.”
A dolog persze nem igazán meglepő, hisz nem kell bennfentesnek lenned, higy tudd az új rendszer egyik célja volt Fischerék megleckéztetése.
Azonban legalább ilyen jellemző a cikk címe: „Kormánydöntés miatt került nagy bajba az egyik legismertebb magyar zenekar”! Mi van? Mi az, hogy „az egyik legismertebb magyar”??? Egyik??? Az elmúlt 20-25 évben mindig a világon a legjobb 10-be tartoznak, pedig közismert, hogy ez egy új „baby” zenekar!!!
Dr plágium
atrium.hu/hirek/az-atrium-jovojerol-tajekoztatas
"Vagyis legyen világos: a kulturális kormányzat döntésének következtében az Átrium megszűnt önálló színházi műhelyként létezni, a közönség ugyan egyértelműen az Átrium mögé állt, ám azt a forrást, amelyből egy színház fenntarthatóan és üzemszerűen működtethető, nem tudjuk megtalálni. Ennek okán az épület gyakorlatilag befogadó térré alakult: a színházterem, illetve az épület a jövőben kizárólag piaci-üzleti alapon kibérelhető rendezvények, konferenciák, vagy akár egyéb kulturális események megtartására, amelyek művészi arculatára, tartalmára semmiféle befolyásunk nincs. Az épület tulajdonosa hozzájárult, sőt támogatja, hogy az ilyen bevételek is 100%-ban a saját kulturális tevékenységünk támogatására fordítódjanak. Az épületnek már nincs önálló csapata, amely az előadások kiszolgálását el tudja végezni."
kereső
Bezzeg a "Nemzet stadionja" filmjére el költött a kormány csengő magyar 100 millió forintot. Orbánnak mennyi jutott a produkciójáért?
silber13
@Shikari: Hülye! Életedben nem volt hangversenyen, akkor ne pofázz!Persze fitymaszos vagy, ergo nincs mit csodálkozni az elmebeteg megnyilvánulásodon! Ez a zenekar világ 10legjobbja között van
Dr plágium
@silber13: Alényeg az, hogy az üres nemzetinek ömlesztik a milliókat.
Qqberci
@Shikari: "a Zeneakadémia felújítása, BMC, Bogányi-zongora."

Zeneakadémia - igen.
BMC: magánvállalkozás
Bogányi-zongora: erősen plágiumgyanus pénznyelő ( newatlas.com/peugeot-design-labs-pleyel-piano/24314/ )
silber13
A Bogányi - féle "csodazongorát "meg jobb ha hagyod, mert egy már létező, két éve bemutatott és árúsított francia hangszer, (a Pleyel cég közös fejlesztése a Renaultal)abnormális összegű állítlagos fejlesztéssel, irreális eladási árral. Eddigi eladás a "Zengaafonból nulla! Itt az állítólagos fejlesztők jártak nagyon jól!
Nessy
Ne tessenek itt holmi komoly zenei előadásra menni! Ott vannak a foci meccsek, ott még szotyit köpködni is lehet, nem úgy egy koncerten!
De ha szerencséje van ingyen vagy nagyon olcsón mehet a Nemzetibe, a város szélére. Csak drukkoljon, hogy időben vége legyen az előadásnak, mert onnan vagy taxi, vagy apostolok lova, míg valami tömegközlekedést nem talál.
silber13
@Nessy: Nagyon nem megy ennek a sok narancsosnak a jelenlétét elképzelni egy hangversenyen.
Aki Én
@Shikari: A valóság az, hogy aki nem elég barátkozó a kormánnyal, az nem is kedvelt, így nem is kaphat a közösből.
Mágának, Ákosnak, Ferónak és a többi szervilis seggnyalónak úgy osztogatják a százmilliókat és a lakásokat a közösből, mintha nem lenne holnap, vagy legalábbis a sajátjukból adnák.
Én azt sem támogatom.
Tudod, jegyárak...
Nessy
@silber13: Hát, nekem sem! Ne érts félre, nem vagyok sznob. Mert csütörtökön a Szent Efrém férfikar Advent Bizáncban c. műsorát hallgattam, szombaton a 80 éves Deseő Csabát és a Budapest, ragtimet, tegnap Domonkos Zsuzsa énekesnő beszélgetős, zenés műsorát. Most viszont két hét pausen. Ugyanis nincs messze az Óbudai Társaskör, ahova gyalog is elporoszkálhatok.
Pedig milyen jól mutatna az Operaház kormányzói páholyában O.V. szotyizva!
RonaGyuri
@Aki Én: már megbocsáss, de ezeket a majmokat (függetlenül a seggnyaló voltuktól) egy napon említeni a BFZ-vel??? =))
egyébként ezzel a buta román pribékkel nem kell szóba állni! =))
simmering73
Na már csak ez a nyűves barom hiányzott shikari mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.