Sok szigorú fogyókúra tiltja a tej vagy a tejből készült ételek fogyasztását, mert véleményük szerint hizlalnak, ám egy tudományos vizsgálat most azt igazolta, hogy a tejből vagy szójából készült fehérje a szívet védő diéta fontos eleme lehet, és a testsúlyt sem növeli.

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Na akkor ez is olyan áltudomány, mint a kínai orvoslás. A pozitív hatás nincs tudományosan bizonyítva, de "működik".
"A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul." Erre egy orvosnak azt "kell" mondania, hogy kuruzslás és ne lehessen ebből diplomája senkinek!!!
advocat
@KisGenyo2: No. Én több évtizede napi - legalább - fél liter tejen és sajton is élek. És azokat továbbra is eszem. Viszont leadtam 25 kilót. Kevesebb hús, kevesebb kenyér. És ez bejött. Bár tévedhetek.
jesz
A tejjel nincs semmi baj..persze a jó tejjel..legalább 3,5 -ös legyen...az más kérdés, hogy aki fosik tőle, az ne igya..
Az emberiség kétharmada nem tudja megemészteni a tejet.

A fogyáshoz-hízáshoz a tejnek semmi köze. Ha kevesebb energiát visz be a
szervezetébe a versenyző, mint ami szükséges a napi életbenmaradásához, akkor persz hogy fogy. Bármit is eszik, akár szalonnát kenyérrel.

Igazán ízletes, jó tejet, sajtot, túrót kell csak találni. Na ez manapság kihívás.
jesz
@KisGenyo2: Az idézet mondatot például előszeretettel hadarja a reklám a prosztatára javallt bármikre is..ugyanis sokan úgy képzelik, hogy ha valami gondja van, pl.nem tud hugyozni, akkor bevesz egy tökmagolaj kapszulát, és egyből olyan hegyeset brunyál, mint siheder korában...hát nem...jó pár hónapig kell alkalmazni, mire érződik a hatása(valamelyest)
Ezért van a sok reklamáció..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.