REMÉLEM KOMOLY, MERT VICCNEK NAGYON DURVA!!! =)) Az új pártelnökkel már beszéltek is: köszöntek a folyósón. Elhagyják a pártcsaládot, ha nem jó az irány, szögezte le a kereszténydemokrata párt politikusa, Nacsa Lőrinc a HírTV-ben. Az Európai Néppárt zágrábi kongresszusán megválasztott új pártelnöktől, Donald Tusktól elvárják, hogy "valós válaszokat adjon a most felmerülő európai sorskérdésekre. " Nacsa Lőrinc kijelentette:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@Shikari: Nem tudtam, hogy Magyarország a Néppárt tagja... főleg azt, hogy KDNP = Magyarország. (Bocs, hogy belekötöttem mondandódba.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Zsarolási potenciál

A dolog pikantériáját sokban növeli az a hogy reagáltak arra, hogy az EPP egyes pártjai kilépéssel fenyegetőznek arra az esetre, ha nem tennék ki Orbán szűrét

Nacsa Lőrinc, aki részt vett (mert részt vehetett) az EPP zágrábi kongresszusán a derék HírTV-nek nyilatkozott:
„A KDNP csak akkor tud együttműködni az Európai Néppárt új elnökével, ha Donald Tusk elkötelezett abban, hogy erős, jobboldali kereszténydemokrata párttá tegye az EPP-t.”. Kifejtette, hogy reméli „érti az itt élő emberek igényeit, ami az, hogy az Európai Néppárt valós jobboldali kereszténydemokrata párt legyen ismét. Valós válaszokat adjon a most felmerülő európai sorskérdésekre,”!
Majd arról beszélt, hogy: „ha helytelen lesz az irány, akkor elképzelhető, hogy elhagyják a pártcsaládot”! =))
sokanvagyunk
@Shikari: Nem tudtam, hogy Magyarország a Néppárt tagja... főleg azt, hogy KDNP = Magyarország. (Bocs, hogy belekötöttem mondandódba.)
lusta
KDNP egy nagyon erős -5% támogatottságú párt.
Clavigo
@Shikari: Te miért vagy ekkora barom? Hogy csinálod ?
nevemnick
Szerintem nem lesz álmatlan éjszakája a Néppárt tagjainak, szervezeteinek a Kdnp, sőt a Fidesz esetleges távozása miatt.
Quasimodonak sem hiányzott a púp a hátára...
Gajdoczky István
Na most aztán beszart a Néppárt, hogy az a 3 -4 kdnp-s othagyja öket. Borzalmas csapás lehet rájuk nézve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.