A Turbó Titán oldal kezelője 40 darab nyugtatót vett be a nézők szeme láttára. Nem először csinált veszélyes dolgot csatornáján.

A Turbó Titán nevű youtuber bevett több tucat nyugtatót, amire alkoholt ivott, nem sokkal később pedig összeesett, a nyergesújfalui férfi mindezt élőben közvetítette a videómegosztón futó csatornáján. Az esetről az egyik néző számolt be a Velvetnek.

A nézők nem tudtak semmit tenni, csak kommentben sürgették a mentők kihívását. Arról nincs információ, hogy a videó vége után mi történt vele.

A Turbó Titán csatornának közel tízezer feliratkozója van. Legutóbbi videója a 27. percnél szakadt meg, sokáig egy képkocka volt látható, majd elsötétült a képernyő.

Csatornáján már olyan eset is előfordult, hogy 7 eurós támogatásért cserébe egy öngyújtóval égette le saját szakállát. Mindezt azért csinálta, mert nem tudta megvenni antidepresszáns és nyugtató gyógyszereit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

Forrás: Velvet, HVG, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
scheiße, akkor mar tudom, miert hiany cikkek a gyogyszerek a Magyar patikakban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.