A hivatalos bejelentés még várat magára.

A Bors információi szerint megszületett hétfőn Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya!

Megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor első gyermeke – írja a Bors. A lap szerint az énekesnő hétfőn délelőtt még nagy hassal várakozott a körzeti rendelőben, majd a nap folyamán később világra hozta kislányát, de a nagy bejelentést majd egy heti magazinban szeretnék megtenni, ezért nem került ki egyelőre semmilyen információ a gyermekáldásról az újdonsült szülők közösségi oldalain.

Meg is született Tóth Gabi gyermeke?

A Bors kereste a sztárpárt, de nem sikerült utolérniük egyikőjüket sem, ám a sajtósukat igen: ő sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt.

Cikk- és címlapkép: Instagram/tothgabi

(borsonline.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gratulálok és jó egészséget a kis csemetének, de nem kellene ebből is pénzt csinálni!!!
Eladott Ország
A külföldi sztárok is ezt csinálják, csak hát ők nagyrészt alapítványoknak adják azt a pár millió dollárocskát...amúgy rajta kívül még 1-2 milliárd nő képes volt szülni, sőt utána ellátta a gyerekét, de Gabikát ezért isteni szintre kell emelni, ja és nehogy elfáradjon, ott kell lenni mellette...
Jozefina
@Málna: gondolom erkölcstelen. A pici gyerek mit sem tud róla. Picigyerek halálából (volt rá példa) megszületéséből???!!
Málna
@Jozefina: A hírt adja el, nem a gyereket. Kinek mi baja lesz ettől? Lehet, ebből már meg is van a gyerek egyetemi tandíja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.