Noam Chomskyt kérdezték a Twitteren, hiába. Noam Chomskynak fogalma sincs arról, ki az a Baby Yoda, derült ki, miután egy érdeklődő arra kérte a világhírű professzort, hogy a téma szakértőjeként válaszoljon arra a kérdésére, szerinte mi lesz az első szava a kis zöld lénynek, aki a legújabb Star Wars-franchise vitathatatlanul legnagyobb érdeklődésre számot tartó szereplője lett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez kérem sokat megmagyaráz a miért kell sutba dobni az alapvető értékeket

Bár az igaz megvallva Gazsi nem igazán jó alany erre, hisz filozófia kérdésekben is tud úgy csinálni mintha nem tudná miről van szó

A 444.hu egy businessinseider.com cikk „Famed linguist Noam Chomsky doesn't know who Baby Yoda is, thank you very much” cikk ürügyén elmélkedett „A világ legokosabb nyelvésze, mégse tudta, ki az a Baby Yoda” című cikkükben.
Igen ez egy érdekes téma – mindig is érdekes volt a 60-as 70-es években a magyar IQ teszteknél is számos gond merült fel. Nem is beszélve az én kedvenc gügyűmről az elemi számtani és logikai hiátusukkal büszkélkedő humán-értelmiségiek kapcsán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.