Megszűnik a TV2 egyik legismertebb műsora, a Joshi, a legjobb barát!

Már csak egy rövid ideig követhető nyomon Joshi Bharat műsora a TV2 csatornáján, ugyanis 2020 januárjától már nem fogják folytatni. A műsorvezető, aki immár több mint tíz éve látható a televíziók képernyőjén, nincs elkeseredve távozásával kapcsolatban.

„Az élet mindig változásokkal van tele. Egyszer fent, egyszer lent. Az elmúlt hatvannégy évem alatt már pár helyzetet teremtett nekem a sors, amit meg kellett éljek és felül kellett kerekedjem rajta. Nem szabad sosem negatívan szemlélni a világot, hisz azzal nem megyünk előre” – kezdte a Borsnak a tőle megszokhatott optimizmussal szemlélve a történteket.

„Ennek az időszaknak most vége van, de hiszem, hogy jön egy újabb szakasz és újabb kihívások. A Joshi egy talkshow-val indult még anno 2008-ban, az elmúlt években pedig egy mélyinterjú műsorrá változott át. Ezek az idők nem fognak nyomtalanul eltűnni az életemből, csupa jó élmény köthető hozzá" – árulta el Joshi.

A már nyugdíjaskorban lévő műsorvezető egyáltalán nem érzi azt, hogy nyugdíjba kellene vonulnia, hiszen szellemileg teljesen egészséges. Visszavonulása után sem lesz munkanélkül, hiszen saját vállalkozása továbbra is ott lesz.

„Van egy saját stúdióm, ott foglalkoztatok embereket. A lélekgyógyász szakmám pedig már 1988 óta tart, szóval addig sem lesz hiányom, amíg nem jön a következő műsor, amivel megkeresnek majd a jövőben” – mondta Joshi.

A lap felkereste TV2-t is, ahol megerősítették a hírt és hozzátették, valóban több műsor kapcsán is felmerült a műsorvezető neve, így még az sem kizárt, hogy egyszer majd visszatér a képernyőre.

Címlapkép: Facebook/Bharat Joshi rajongói oldal

(borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Józsi még itt van? Azt hittem már újra a Gangesz partján szórakoztatja a nagyérdeműt. Igaz, ezt a fostalicska szennycsatornát se nézem már évek óta.
tudode
Onyutha Juditot is levették a képernyőről, pedig Csengeren született
.
www.google.com/search?q=onyutha+judit&oq=Ojutha+Ju&aqs=chrome.1.69i57j0l7.10867j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Sőt
.
Az Országgyűlés fizeti Palányi Nórát, aki szerint Kocsis-Cake Olivio „nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide”
.
444.hu/2019/12/13/az-orszaggyules-fizeti-palanyi-norat-aki-szerint-kocsis-cake-olivio-nem-magyar-full-szines-boru-latszik-hogy-etnikailag-nem-tartozik-ide
.
Pedig az is látszik, hogy
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.4.0l4j35i39l2j0j69i61.5688j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ez vagymuk mi (is) homou és pour!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.