Eldurvult egy vita a két nagyszájú között.

Majka veréssel fenyegette meg Puzsért, cserébe kapott még egy kis alázást
Fotó: Facebook/Majka

A szájkarate azzal kezdődött, hogy Puzsér Róbert a Hírklikken azt írta, örül annak, hogy " Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt", így – mind fogalmazott -  "hiába verte nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon".

Majka – Puzsér állítása szerint – ezt nem hagyta annyiban, és facebookos válaszában azt írta:

Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a f.szom ad pénzt azért, hogy megnézze, vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot?...Vagyis ez hülyeség mert a bolondért én is adok pénzt a cirkuszban...De b.szki!!! Ott a bolond civilben nem bolond!!! Ez meg fullba nyomja a kretént 0-24ben. Az ő jelenléte, és használata a médiában meglepőbb, mint Donald Trump elnöksége, vagy a britek Brexitje. Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra. Elhasznált panelmondatok, kamu intelligens beszólások, évről évre a nélkülözésből fakadó emberutálat...Tényleg kíváncsi lennék egy pszichiáter véleményére róla. Az egyetlen esélye ennek a szánalmas p.csnek,hogy egyszer valahol összefutunk és akkora barackot nyomok a fejére, hogy benne lesz a híradóban két hétig.

Ez csak olaj volt a tűzre, jött Puzsér a következővel:

Bevallom, érzek némi büszkeséget, hogy egy ekkora formátumú előadóművész és televíziós személyiség akar pofán verni.

Vajon mit tenne Majka papa fordított helyzetben? Szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Előadna egy dalt, amelyből kiderülne, hogy ebbe a félelembe ő ma még belehal, aztán beülne az étterme előtt parkoló luxuskocsijába, és szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Két facebook-promóció közé beékelne egy bejegyzést arról, hogy milyen szánalmas p*cs az, aki Mészáros Lőrinc tévéjének jól tartott porondmestereként azon szakmázik, hogy engem ki és miért fizet, ahelyett, hogy azt a kérdést tenné fel, őt ki és miért fizeti, aztán szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Esetleg megpróbálná megkülönböztetni a bolondot a bohóctól, ha már pénzt adott érte, és már szaladna is a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg?

"Nem kell a kamugengszterkedés, Majka papa! Mindenki tudja, hogy bőven van mit vesztened, ahhoz pedig úgy ragaszkodsz, hogy a tíz körmöd is beletörik"

Egyelőre itt tartanak, várjuk a fejleményeket!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi vak-tyúk is … effektus

sokat igen sokat árul el a hazai helyzetről; ráhibázott a lényegre, bár ő csak a másokat akarta fikázni

Az igazat megvallva már abban is van valami elkeserítő, hogy ez a két ember jelegű valami celeb lehet ebben az országban, de hogy bizonyos szempontból sztár is??? Nos az a helyzet, hogy külön-külön sem piskóták, de együtt???
Újabb menetéhez érkezett a Puzsér contra Majka blődli. Hogy egy másik mondással éljek: az ember reméli, hogy igaz, mert műsornak nagyon szar lenne.
A két hatalmas „formátumú előadóművész, közszereplő és televíziós személyiség” ismét egymásnak esett, s a ismét a boksz-mérlegelések szintjét megszégyenítő száj-karatéba bonyolódtak.
A mostani fordulóban elhangzott egy mondat, az egyikük a másikra értette, de persze mindkettőjükre, sőt szinte az egész magyar médiára jogos a kérdés. S a válasz adja a mai matyar rögvalóság lényegét:
„Ki a f.szom ad pénzt azért, hogy megnézze, vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot?”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Puzsért nem csak Majka verné pofán...csak az a pármillió ember nem süllyed le eddig...megasztán nem is ér annyit.
Majka piszológus véleményére kiváncsi...bárki megmondja a tutit, ha meghallja Puzsért, és látja a szemeit..
Levendula
Egy 8 általánost végzett "kihanemő" beszól...
Legközelebb válogassa meg, hogy kivel áll ki szókaratézni... Mert Puzsér lenyomja dumában!
Aki Én
Azon gondolkodom, hogy melyik másfél órás műsorára mennék el.
De jelenleg úgy áll, hogy egyikére sem.
De ezt a proli-show-t imádom...
nezelodo
Nem kell csodálkozni abban az országban ezen, ahol a főfő vezető saller és koki osztással vitézkedik, aztán válogatott hazug rágalmakat szór a vele nem azonos nézeteket vallókra. Aztán jönnek sorban ezek a macskajancsik, a példa adott, és kakaskodnak, azt gondolva, hogy tetszik a publikumnak ha egyáltalán kíváncsi rájuk valaki.
division
Mindkettő egy igazi fasz, szóval egy jó kis bunyó jöhetne:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.