Molnár Anikó Szulák Andrea műsorában mesélt arról, hogy sokáig küzdött pánikrohamokkal, de miután megszabadult a démonoktól és a szellemektől, azóta sokkal jobban van.

Molnár Anikó azért hisz a különleges spirituális lényekben, mert a saját bőrén tapasztalta meg ezeknek a létezését és hatását. Szulák Andrea műsorában elmondta, hogyan küzdött meg a démonjaival.

Van egy emberkém, aki látja a démonokat, szellemeket. Rengeteg pánikrohamom volt – majdhogynem napi szinten –, és mondta, hogy van rajtam 10 szellem, 10 démon, nagymamám, barátnőm, stb. szelleme ott van. Mondtam, hogy akkor szedjük le, és onnantól kezdve nem volt több rohamom, és ennek most már a harmadik éve. Úgyhogy biztos, hogy ez létezik

– fogalmazott Anikó.

Forrás: Blikk, Velvet

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Egy erőskezű férfiember kellett volna még fiatal korában, aki nem engedte volna unatkozni. Az a sok hülyeség, amit ez a picha összehordott mindenféle újságban, vagy a kamerák előtt, na, az egy baromira unatkozó emberre vall.

Méghogy démonok? A sógorom ezzel a dumával van leszázalékolva harminc éve... Akkor javul az állapota, ha valahol nekiszalad néhány rettenetes taslinak, amit kimondottan kezelési célból kapott a jót akaró emberektől.

Lehet, hogy a néger pasija hagyta benne a varázslótól kapott démont?
cikicakk55
Én is pánik beteg vagyok.Nálam a tömegközlekedésen a sok ember, a strandon az erős hangzavar,de egy csendes szobában a hirtelen kiabálás is ki tudja váltani.Szerencsére én sosem láttam démonokat,szellemeket,szerintem Anikó is csak bebeszélte magának. A régi ördögűzésben sem hiszek.Az a papok üzlete volt,mert piszok jól kerestek vele.Gondolok a kifejezetten gyenge idegzetű embereket szúrta ki magának. Addig dumált be neki,hogy megszállta az ördög,még el is hitte.na akkor ment el a családhoz,hogy Ő kitudja űzni a démont a szerencsétlenből.Ez meg annyira hit a papnak,hogy szinte érezte is ahogy tombol benne a sátán.Anikó inkább tanultál volna valami normális szakmát.nem a VV hátszelén kéne a mai napig vitorláznod. Sok idő eltelt azóta és bár nem vagy csúnya,de már szép sem.Mondjuk én Nő vagyok,nekem akkoriban sem voltál az esetem. A férjem jobban bejött és a mai napig be jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.