Demcsák Zsuzsa annyira rápörgött a karácsonyra, hogy párjának már eszébe jutott, hogy hazamegy erre az időre.

A Blikk cikke szerint az ismert tévés Demcsák Zsuzsa kissé talán túlságosan is rápörgött a karácsonyi időszakra. Demcsákkal fog ugyanis karácsonyozni indiai szerelme, Krishan is, ezért a karácsonyi előkészületek már hetek ót tartanak a Demcsák-lakásban.

Demcsák Zsuzsa már tudja, hogy mi lesz a karácsonyi ajándéka

Fotó: YouTube/TV2

Mi már november közepén elkezdtük karácsonyba öltöztetni a lakást, folyamatosan azon agyaltam, melyik égősor hova kerüljön, ha kimaradt egy kis sarok, oda azonnal valamilyen díszt szerettem volna tenni. (...) Imádom ezt az ünnepet, már karácsony előtt hetekkel másállapotba kerülök, olyan ez, mint egy transz, amit elsőre furcsa lehetett megélni Krishannak. Viccesen meg is jegyezte, hogy erre az egy hónapra, amíg ezen túl vagyunk, hazautazna karácsonyig

- mesélte el Demcsák Zsuzsa a Blikknek, és azt is megosztotta velük, hogy ősi trükköt is bevetett: rengeteget sütött-főzött.

Nálunk ilyenkor minden nap van valami karácsonyi finomság, sokat sütök, hat tepsi habcsók például egy este alatt simán elfogy. A lányom, Tamara készült karácsonyi dallistával, hetek óta ez szól esténként, hangolódunk. Bevallom, az egész lakást tényleg csak egy hajszál választja el a karácsonyi giccstől, de én ezt így szeretem.

Az is kiderült, hogy bár Krishan húsmentes életet élt, Magyarországon ezt fel kellett adnia, mert nem bírt ellenállni az ízeknek és étkeknek. Demcsák Zsuzsa szerint az ünnepi menüből így a töltött káposzta és a halászlé sem maradhat ki. 

És hogy mi lesz az ajándék, azt is elárulta az ismert tévés:

A gyerekek természetesen találnak majd meglepetést a fa alatt, de nekem Krishan a karácsonyi ajándékom, az, hogy együtt lehetünk.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
Kínáld meg Zsuzsa a füstös vőlegényedet "tatárbifsztekkel"..:D
No,meg magyarázd el neki a karácsony mibenlétét.Is.
Ui:- ezek a levitézlett celebek fizetnek a médiamókusoknak,hogy valahogy a köztudatban tartsák őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.