Illegális úton jutottak el Gréczy Zsolt szexképei a sajtóhoz. Ezt Vadai Ágnes röfögte az Egyenes Beszédben. A Dákó Kiverve országgyűlési képviselője szerint a fotók magánhasználatra készültek, éppen ezért kivizsgálják, hogyan kerültek a “végfelhasználókhoz.” A politikus arról is beszélt, még nincs döntés, hogy kit jelölnek Gréczy Zsolt helyére a Parlamentben, hiszen...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Micsoda szemét újságíró, aki ilyen hangot enged meg magának már a cím adásában is??!!

A cikket már el se olvasom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Azért lassan gyűlik a felcsúti bunkó mentalitása, itt, ott, amott!
Qqberci
@durbincs: A csutkány? Olyan pirula nincs, ami már használna neki...
colibri
Röfögni orbán szokott a Bözsi néni disznóóljába befele a kocának.
colibri
Gréczy az őszödi beszég kiszívárogtatása óta igazán tudhatta volna, hogy fideszék előtt az ellenzékről semmi nem marad titokban. Ha eddig nem tudta, most rendesen megtaníttatták vele.
CsipkeRózsa
Micsoda szemét újságíró, aki ilyen hangot enged meg magának már a cím adásában is??!!

A cikket már el se olvasom.
Clavigo
@CsipkeRózsa: Ez tényleg egêszen az alja,,mindennek.
CsipkeRózsa
@durbincs: Tudom, ennek a lapnak a helye ott van.
Clavigo
@Shikari: hello röfi... ha idézhetem a félkegyelmű gazdádat
silber13
@Shikari: El kellenelvasnod a cikket, de neked büdös a magyar nyelv.:-)))))
silber13
@durbincs: Állatokkal nem tárgyalok!:-)))))
silber13
@Shikari: Hernády K"özhelyszótár "-ból való plagizátum amivel itK játszod a nagyfiút, pedig...:-)))
silber13
@silber13: És még valami: Ma ugyeszert este lenne, sokan menek templomba, figyelmetlenek, neked me durbincsnak ideális vadászhely dgy sikeres markecolásra!
Bagaméri Jácint
@Shikari: Azért lehet, hogy nem olyan szuper a véleményed. Hallottál vagy olvastál róla, esetleg a tv-ben riportot róla, hogy valamilyen nő(k) feljelentették Gréczyt zaklatás miatt, mert mások eddig nem hallottak ilyet. Az, hogy az egyik politikai oldalhoz tartózó újság írt egy szép történetet egy ilyen nőről az szép. Meg az is amit a Mi Hazánkos csaj mondott, de aztán a végén ő is kinyögte, hogy az nem szexes volt amit Gréczy írt neki. Az tény, hogy óvatlan volt, hogy ilyen képeket csinált, tárolt magáról, de az innen még nem bizonyított és bíróság által letárgyalt, kimondott ítéletes ügy lezárva eset, hogy ezeket fűnek, fának küldözgette.
görbetükör
@Shikari: ilyen kulturálatlan, tisztelelen megjegyzésre csak hasonló választ érdemelsz.
Ebben meg nem vagyok partner.
simmering73
@CsipkeRózsa: És micsoda szemét alak, aki ide linkeli ezt.
kereső
Ollan igazi, "nemzethy keresztényi" cim és irás. Csöpög belőle a "szeretet". Micsoda aljadékok vannak ,és élnek köztünk.
görbetükör
@Shikari: - a cikknél a legelső beírásodra reagáltam. Ha nem érted, miért voltál tiszteletlen, akkor tovább egyetlen szót sem érdemelsz.
Egyébként ezt fogom tenni a jövőben: amint meglátom az első ocsmány hozzászólást bárki részéről, megyek is el a Propiról.
Nem mocskolom tovább magam veletek!
görbetükör
@Shikari: - Tudod, amikor bebillentyűzöd az első provokatív, tiszteletlen hozzászólásod, az vonzza a többi hasonlót. Aztán mosod kezeidet.
Nem megyek bele több párbeszédbe, csak ha kulturált. Leírom, amit gondolok, aztán passz.
kereső
@CsipkeRózsa: Ne mond, hogy ez "ujságiró"!
görbetükör
@Shikari: Igen, szelektív az érzékenységem. A véleményalkotásom, a véleményem nem, de az érzékenységem igen.
Ugyanis vannak itt olyanok, akikkel szóba sem állok. Tőlük nem várok semmit. Akikkel meg egyetértek, nincs mit mondanom, ezért nem teszem szóvá az ocsmányságait, bár ugyanúgy zavar. De nincs beszédtéma.
Azonban veled lehetne normálisan beszélgetni és mivel legtöbbször teljesen más a véleményünk, lenne is miről. De bemocskoltad és rendszeresen mocskolod magad és ezért kezdelek azok közé sorolni, akikkel nem érdemes szóba állni.
A szelektív érzékenységet igyekszem veled szemben is kikapcsolni, mert többre tartom magam. Ennyi.
Madácsi Pali
Szivből kivánom , hogy @Durbincs és elvtársai hasonló helyzetbe kerüljenek! Talán akkor megértik mit jelet a szémilyiségi jog, és annak védelme. Azonban a fideSSnél a jogtiprás soha nem jelentett akadájt.
Bagaméri Jácint
@Shikari: Szép teória a semmihez. Vagyis még egyszer: Nem jelentette fel hivatalosan a rendőrségnél még egy nő sem, csak a kormánypárti sajtó írt nagyszerűen költői cikkeket erről, de még ezek is átlátszók voltak, mert annyira gyengén tolták, hogy mit mondott az általuk elképzelt nő.Valamint tényleg azt is tudjuk, hogy jog nem csak szexuális zaklatást ismer, viszont a Mi Hazánkos csaj sem tett eddig feljelentést. Persze még megteheti, és ha így akarna magából valakit csinálni az menni fog, cserébe viszont soha nem lesz más, csak az aki feljelentette Gréczyt. De annyira nem látszik hülyének a csaj, csak amennyire a Mi Hazánkban ül. Ha nincs feljelentő, nincs ügy, bárki bármit kreál hozzá, ezért ha "Gréczy elégtételért liheg" akkor csak az lehet, hogy feljelenti rágalmazásért a rendkívül kreatív cikkek szerzőit, és akik majd néhány hónap múlva megjelentetnek egy pár soros kis helyreigazítást, hogy ezzel kapcsolatban is megint hazudtak, de kit fog az már érdekelni? A kormánypártra szavazót biztosan nem. Ez is csak egy lesz a sok kis politikai játszmából, miközben a lopás ezerrel megy tovább.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: kija pina jelentette fel recskazsótit? Nos??? :)))
Pálinkafőző Rézüst
Eztet a sügért is kiverték, de rendesen... :)))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@durbincs: :))))))))))))))))))))))) lefagyasztottak?? :)))))))))
Sámannus
Nékünk a háTURUL Zsolti érdekel, ő hogy fizetett, és MIBŰ nagyokos. A keresztanyádat is kérdezhetnéd aki kiflicsücsök szakértője erről nem tájékoztat minket hová tűnik a manyup. Ezután koslassá nagyokos halcafat.
Bagaméri Jácint
@durbincs: Durbincskám figyeljé. Az ákcentus nem eredeti, csak irónia célzattal készült. Ha meg esetleg mégis érezted, akkor ez egy elég gyenge kis kommentecske volt, még a semmihez is.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: ezekután mást tol(nak) a szájába... :)))))
advocat
Ezek nevezik magukat újságírónak? Amikor a "recskás" kezükkel írják a fontos híreket? Ezek még firkászok sem!
Bagaméri Jácint
@Shikari: Hát persze, de mivel a Mi Hazánk elég jóban van a Fidesszel és esetleg elcsábul, hogy segítsen nekik egy szép feljelentéssel Gréczy ellen, akkor is ha csak egy egyszerű titkárnő és szimpatizáns ott, a nő, akkor hirtelen egy pár napra, hétre lesz valaki a sajtóban, nem politikailag, hanem mert ez a dolgok folyása és rendje. De ez amúgy is csak feltételes mód, mert nincs szüksége erre már a Fidesznek sem, mert szerintük a bosszúállás Borkaiért már megtörtént azzal, hogy Gréczy lemondott.
csak úgy....
@Shikari: ha neked csak ez esett jól tibim..., keress egy pénzért nöt a környéken,fölfizetlek egy körre de illibsi legyen ám a csaj,-tudod akit régen dominának hívtak.
csak úgy....
@durbincs: te egy álruhás gréczy? nem ám molesztálod a @Shikari: tibit!
Jozefina
röfögni és patkány módra viselkedni a cikket fémjelzők szoktak!!!
Gusztustalanok, hogy még karácsonykor is ilyen tahó módra viselkednek.
solidedge
A cikk írója is valószínűleg recskázik, Orbán fényképére gerjed be.
Bagaméri Jácint
@Shikari: Nem akarlak elkeseríteni, de amiről eddig értekeztünk csak az erkölcsi része, hogy ki kinek a magánéletébe meddig tud belesüllyedni politikailag .A két eset között az a különbség, hogy Borkai nem csak a yachton szórakozott meg a többi helyen, hanem Győr városát is megrövidítette az audis földek eladása körüli trükközésekkel, ami csak egy sok közül, és amitől szépen dagadt a bankszámlája, plusz a fiacskája is 1 milka fizetést húz valami cégtől, miközben semmit nem csinál érte olyan valamit amit munkának neveznek. Addig Gréczy csak képekkel szórakoztatta magát, olyasmit még nem csinált mint Borkai. Mindössze ez a csekély, de nem elhanyagolható eltérés a két ügy között. Vagyis nem biztos, hogy olyan nagy boldogság ez, hogy a Fidesz egyenlített, mert azt amit Borkai még csinált az erkölcsi részén kívül azt még elég sok Fideszes polgármester és egyéb pártbéli jóember is csinálja. A te lakó és élőhelyeden is, ha ott éppen ők vannak a csúcson a vezetésben. És ezzel téged is megrövidítenek.
Bagaméri Jácint
@durbincs: Durbincska pihennyé má, nézzél át valami másik helyre hülyeségeket írogatni, mer itt má nagyon túltengsz.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...amikor geciztek az nem volt savanyú ?...amógy tényleg nagyonn alacsony lett a színvonal...
kereső
Tényleg, hogyan jutottak hozzá a privát képekhez? Gereblyézik itt némelyek a vizet, a lényeg meg elsikkad.
Bagaméri Jácint
@Shikari: Jaj, hogy utálom mindig ugyanazokat a köröket futni még azokkal is akik látszólag megértettek valamit, aztán mégsem. 1.Egyszer már eljutottunk addig, hogy Gréczyt nem jelentette fel eddig egy nő sem zaklatásért. Addig nincs jogilag semmi bűnügy, csak politikai, amiről a sajtó ilyen, olyan oldali része ír. 2.Ha valamit a másik oldal is rosszul csinál, az nincs rendben. De akkor ne csak azokon kérd számon, hanem ezeken is.
Csizmás Kond
Az Emberi Jogok Európai Bíróságának gyakorlata azt az elvi alapot követi, vagyis, hogy a demokratikus államokban a közügyekkel kapcsolatos vitákhoz fűződő érdek sokszor fontosabb, mint a magánszféra védelme.
...remélem valakik róla is jelentet meg disznóságot...
SystemError
@Horizont: 12 órában, ál moderátor profilokat létrehozva ezt senki sem ingyen csinálja...:)
SystemError
@Csizmás Kond: Nem tudsz semmit, de reméled a demokrácia nevében, hmmmm. Miért kell a véleményeid mellé ez a kamu jó gyerek vagyok, aztán meg az orosz propaganda...:) Simán írd le az orosz propagandát, nem értek vele egyet, de egyen embernek gondolnálak...:)
fahrenheit451
Szerintem elmegyek értetek vadpajtások, és bántani foglak titeket.
Csúnyán !!!

Készüjetek újnácik egy bázikus verésre!
Úgy meg verlek titeket, hogy a fal adja a másikat!
Sámannus
A csuhások többet recskáznak, mint a földi halandók együtt véve. Miért nem róluk áradozol büdös halcafat.
fahrenheit451
kurva sok embert vertem már meg - néha fogdába is ültem emiatt -, de titeket kurvára megverlek - NÁCIK.
És újra, hogy ,megértsd - kurvára megverlek náci !!!
Érted ezt, geci?
fahrenheit451
A SZART IS KIVEREM BELŐLED, NÁCI, EZ JELENT NEKED VALAMIT?

vadpajtások- titeket verlek meg először (halálra) egyenként - aztán jön a többi.
fahrenheit451
Én mér ültem azért, mert egystezerre több cigányt is megvertem - a geci attal fenyegetett meg, óhogy késsel leszúr.
a szart is jivertem a geci cigányból !!!
ás a geci utánam jött...
na akkor botult el az ahgyam, és a akkor vertem ki a szart is a büdös cigányból.

Simán agyonverek most is egy büdös cigányt, ha úgy alakul.

nem bírom a cigányokat, a niggereket, a sátgákat, a muszlimokat, se senki idegent.

Sajnálom?
fahrenheit451
Borkai egy geci, Gréczi meg egy szerencsétlen. ez a külömnbség- vadpajtások.

Szerintem elmegyek értetek vadpajtások, és kurvára megverlek titeket.
Igen, elmegyek értetek - ÉS KURVÁRA MEGVERLEK TITEKET VADPAJTÁSOK.

Készüljetek, gecik!
fahrenheit451
A szart is kiverem belőletek, vadpajtások.
fahrenheit451
@durbincs: Nagyon megverem a vadpajtásokat.
Mert egy geci vagyok?
fahrenheit451
@durbincs: Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy benyomulok közéjük, és mindenkit megverek - akit érek.
Mindenkit bántani fogok.
Miért?
Mert megtehetem.
fahrenheit451
te márvertél meg rád támdó embereket?
én már igen, de ez kevés...
Egy kibaszott látens légiosként, mikor, mennyire bántsalak, - salak fideszes magyar - a kurva anyád!

mehgöllek, ha kicsit is veszélyezteted,a békémet !!!

nem csak téged ollek mev hanem az egész családod.
Ezt meg van darabra gci magyar?

megöllek geci magyar, ha betertasuóz nekem - vágod geci?!

54 vagyo, de nem a fasszopó béna geci leharcolt béna nyugdíjas geci rokonod.
Istenben hívő vagyok, egy gyilkos vagyok - vágod, geci!?

Mejd te mehgoldod, mi?
Anyád!

Erővel képes vagyok szétbaszni az egész beteg világod - ha akarom.
De nem akarom - vágod, geci!?
fahrenheit451
A buta magyar titkosdzolgálat...
Szánalmas!

Figyelsz, titokban?
Jó!
fahrenheit451
Lezünk barátok?
Szerintem elgondolkodtattalak- minimum.
Józsipapa
a kurva anyátok röfög...
ütitek a pesti srácok színvonalát...
stefka pista és lovas pista az újságírók
szégyenei, bayer zsótival...bencsik bandikával...
40 éve még a nagy barátságot éltették a Népszabadság oldalain...
surdilloFUJT
@durbincs: szarosfarok ,csinálj magadnak kistesót,bunkó,idióta állat!!!Az erdélyi barnamedve tegyen magáévá te magyarok szégyene,agyi nyomorék!!!
surdilloFUJT
@durbincs: Hülyébb vagy mint tavaly,akkor még összefüggően röfögtél,most meg böfögsz,meg idehányod a fidesscsicska baromságaidat,ország szégyene!!!
fahrenheit451
Kértél már a gyrosodba joghurtos öntetet?
Akkor már nyeltél török muszlim gecit, te látens buzi náci vadpajtás!
fahrenheit451
@Pegero: Én mindig itt vagyok, ha én nem, akkor az unokatesóim.
Én mindent tudok, amit nem tudok, azt az unokatesóim tudják.

www.youtube.com/watch?v=oliCVn7Ic68
fahrenheit451
@Pegero: Nevetni készültem. Nem sikerült. Majd legközelebb. (ugye nem gondoltad komolyan, hogy lesüllyedek a szintedre?)
fahrenheit451
Világok pusztítója vagyok, te meg előevezel egy Pajeróval 2002-ből?
De tényleg - ezzel gondoltál menekülni, megállítani engem, kistáska?
nezelodo
Mi van büdös halfarok? Olyan hülye vagy mint a gazdád, akinek Bodrogiról csak a süsü a sárkány jut eszébe, hogy fitogtassa színházi műveltségét!? Majdnem olyan művelt mint a cirmi, az "izés lopott macska"... ideje lenne akkutöltésre menned, hogy ne csak "csak húgy" legyen a fejedben.
nezelodo
@durbincs: Na jól van, durbi ne verd magad, te szegény, tudjuk ám, hogy te DK-s vagy, csak az a feladatod, hogy bemutasd a fidesz kereszténységének mibenlétét, és tömegével vonuljanak a szavazóik ellenzékbe. Mi tagadás, ez valóban mesteri húzás volt a Fletótól, hogy szerződtetett, te pedig tiszti keresztet érdemlően jó munkát végzel! Amúgy tök mindegy, hova szerződsz zsoldosnak, vagy janicsárnak, (ahogy jobban tetszik), így is az adófizetők pénzén tengeted a nyomorult életed! Azért a Kubatov listát nem volt ám szép dolog ellopni az autóbontóból!
nezelodo
Durbi azé' írhatna má' új verziót az a gyorstalpalós nyomoronc programozó, vagy csak erre az egyre kapott kiképzést a dakota oskolában?
SystemError
Majd az Anonymus csoport megtalálja, hogy ki volt...
SystemError
@Shikari: Inkább gondold át az elmúlt egy évedet, de tudod konkrétumok mentén. Az hogy itt hazudozol az kevés lesz ott...
SystemError
@Shikari: @durbincs: Ezt a számot nektek kértem. Sajnos 18 év alatt nem tudjátok megnézni, ez probléma? :)

Ezzel kívánnék nyugodt jó éjszakát az elmúlt egy éveteket végig gondolva kis csipet csapat!

www.youtube.com/watch?v=yjb0j9l1sz4

:)
SystemError
@Shikari: Te is kalap szar vagy és cumiztatód is az. Mármint herélt hangú nagyfőnök! :)
fahrenheit451
A recslázás nem bűn, az illegállis adatlopás, és közzététel viszont az!

Vadpajtások, a szarszagú büfögéseteket főleg a sajátjaitok olvassák, vagyis csak egymást hűlyítitek.
Aki a normálisak közül olvas benneteket, az meg undoroduk tőletek (nekem is épp elég a cikkcím tőletek).
Ugyhogy hiába rinyáltok, aki hülye az is marad, a többiek meg le se szarnak titeket.
SystemError
@fahrenheit451: Bizony és egy-két oda tett önjelölt IT-s náci féreg nem sokat tud majd tenni a valódi tudással rendelkező Anonymus ellen:)
SystemError
@durbincs: Te fogsz nemsokára egy chatbot spannal furulyázgatni, de előtte bedobom a progilodat hírközlési hatósághoz :) BUÉK!
SystemError
@durbincs: Mire odaér tanulj meg magyarul rendesen...
SystemError
@durbincs: Téged fog az hírközlési hatóság fosBOT?!:)
SystemError
@durbincs: Ez a "Holla" ez valami új Torrente?
csak úgy....
@SystemError: leépülöben van az öreg, holla =hol a bilim
SystemError
@csak úgy...: Nem tudom ki ez, de nagyon ismerős. A VII. kerben nőttem fel.. Talán PC boltból..
SystemError
@durbincs: Miért próbálod így eltolni azt a linket a sok szeméttel, amit ide belinkelsz te náci zsírdisznó? Nem gondolod, hogy levágós..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.