Gáspár Laci elkezdett egy egészen rendhagyó karácsonyi hagyományt.

Ezt üzeni Gáspár Laci a karácsonyi zabálásra – új fogadalmat tett

Míg az Instagramot elborította mindenki karácsonyfája, karácsonyi menüje, rokonai, meg mindenféle karácsonyi fotó, addig az X-Faktor mentora úgy döntött, hogy ő a kockás hasát is megmutatja karácsonykor, miután letudta az ilyenkor szokásos közösségi médiás köröket. Mint posztjában írja, az a terve, ő karácsonykor se engedi el magát és az a terve, hogy minden évben december 25-én posztol egy ilyen fotót magáról mostantól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karácsonykor hasas fotót készíteni!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@CsipkeRózsa: Akkor ez a ""csupa jóindulat"" ember adja fel a fajtájához képest sokszorosan luxus életmódját és a befolyó összeget csapja hozzá a cigányság felemelkedéséhez hasznosan (HASZNOSAN- nem orbáni módon) elköltendő alapokhoz. Nem a szegénységéről beszélnék, de az olyan apróság, mint pl. a fenyő egy ócska (60 millás) Lambon való szállítása és mindezzel még fotózkodása is, nem a fenti jelződet igazolja.
Ne halat adjon, de a háló használatához szükséges oktatás elvégzéséhez járuljon hozzá és köteleztesse a fajtezsvéreit. Csak az a baj, hogy sokszor egymást jobban utálják, mint a Ti Hazások őket.
division
@namihami: Ő legalább nem lopott meg csalt, hanem mint tehetség indult, és érte el sikereit. Ugyan kissé a siker megváltoztatta, na de inkább ilyen lenne minden roma mint ő. A pénze meg a sajátja, azt csinál vele amit akar.
ila51
A stílust kötelező csillogtatni már ilyen ismertségnél , mondjuk én csak innen ismerem , nem a zenéjén keresztül .
namihami
@division: Ha olyan nagy tehetség és filantróp, akkor a Sors, Természet, Isten (a megfelelő aláhúzandó) által kapott pénzéből igazán illene a fajtársait is támogatni. Én nem azt várnám el, hogy a pénzt szétossza, hanem a megfelelő utakon segítse a tezsvéreit a jelenlegi anyagi és mentális helyzetéből, még ha némi kényszerrel is, de kiemelni. Gondolom, számodra is világos, hogy ez a jelenlegi életmódjuk kizárólag a fajtán belüli (BELÜLI) felemelkedéssel, oktatás, nevelés és némi (akár kényszeres) ráhatás útján járható. És ennek egyik, de nagyon fontos része lenne a személyes példamutatás is. Az pedig, hogy a bunkója még kérkedik is azzal, hogy ő egy ilyen autóval fenyőfát szállít, az nem a ""for a good example"". Mert remélem, hogy Te sem a szerénység egy megnyilvánulásának tartod, hogy odaáll elmesélni a ""fenyőszállítása nehézségeit"".
Arról nem is szólva, hogy a cigányelitnek (a többivel egyetemben) ideje lenne felmérni, hogy a fajtája felemelésének anyagi vonzataiba nekik IS be kellene szállni. Mert ha ezt kizárólag a társadalom többi résztvevőjére szeretnék testálni, az mindig csak ellenszenvet és a cigányok elleni gyűlöletet fogja táplálni.
CsipkeRózsa
@namihami: Gáspár Laci ahol kell, ott segíti nem csak a cigányokat.
division
@namihami: A magam részéről nem vagyok oda Gáspár Laciért, a zenéje sem az én világom, a viselkedése sem éppen mindig az az úriasan modoros, de inkább lennének ilyenek mind mint ő. Én biztosan nem állnék ki posztolni a saját autómmal hogy fért rá a karácsonyfa, de nem lehetünk egyformák. Mindenesetre engem sosem zavart az ha valaki gazdag, főleg ha tudvalévő hogyan jutott el odáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.