Gáspár Laci elkezdett egy egészen rendhagyó karácsonyi hagyományt.

Ezt üzeni Gáspár Laci a karácsonyi zabálásra – új fogadalmat tett

Míg az Instagramot elborította mindenki karácsonyfája, karácsonyi menüje, rokonai, meg mindenféle karácsonyi fotó, addig az X-Faktor mentora úgy döntött, hogy ő a kockás hasát is megmutatja karácsonykor, miután letudta az ilyenkor szokásos közösségi médiás köröket. Mint posztjában írja, az a terve, ő karácsonykor se engedi el magát és az a terve, hogy minden évben december 25-én posztol egy ilyen fotót magáról mostantól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karácsonykor hasas fotót készíteni!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
apgisbe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
csak úgy....
@Shikari: ...akkor szarban lehet mint te, dade...
CsipkeRózsa
Gáspár Laci tud beszélni, csak kicsit gyorsan beszél, ez pedig azt mutatja, hogy gyorsan tud gondolkodni is, tehát tud beszélni és tud gondolkodni. Ne bántsátok őt, ő egy csupa jóindulat, amilyen ritkán fordul elő az emberek között.
csak úgy....
@Shikari: valami igaz históriát a békességben-boldogságba éldegélö családodról is földobhatnál ha már mindenkiröl mindet tudsz ! egyedül vagy tibim,mint szar a réten,töled még a csónya és buta lyány is megszökik bánatában...
namihami
@CsipkeRózsa: Akkor ez a ""csupa jóindulat"" ember adja fel a fajtájához képest sokszorosan luxus életmódját és a befolyó összeget csapja hozzá a cigányság felemelkedéséhez hasznosan (HASZNOSAN- nem orbáni módon) elköltendő alapokhoz. Nem a szegénységéről beszélnék, de az olyan apróság, mint pl. a fenyő egy ócska (60 millás) Lambon való szállítása és mindezzel még fotózkodása is, nem a fenti jelződet igazolja.
Ne halat adjon, de a háló használatához szükséges oktatás elvégzéséhez járuljon hozzá és köteleztesse a fajtezsvéreit. Csak az a baj, hogy sokszor egymást jobban utálják, mint a Ti Hazások őket.
division
@namihami: Ő legalább nem lopott meg csalt, hanem mint tehetség indult, és érte el sikereit. Ugyan kissé a siker megváltoztatta, na de inkább ilyen lenne minden roma mint ő. A pénze meg a sajátja, azt csinál vele amit akar.
ila51
A stílust kötelező csillogtatni már ilyen ismertségnél , mondjuk én csak innen ismerem , nem a zenéjén keresztül .
namihami
@division: Ha olyan nagy tehetség és filantróp, akkor a Sors, Természet, Isten (a megfelelő aláhúzandó) által kapott pénzéből igazán illene a fajtársait is támogatni. Én nem azt várnám el, hogy a pénzt szétossza, hanem a megfelelő utakon segítse a tezsvéreit a jelenlegi anyagi és mentális helyzetéből, még ha némi kényszerrel is, de kiemelni. Gondolom, számodra is világos, hogy ez a jelenlegi életmódjuk kizárólag a fajtán belüli (BELÜLI) felemelkedéssel, oktatás, nevelés és némi (akár kényszeres) ráhatás útján járható. És ennek egyik, de nagyon fontos része lenne a személyes példamutatás is. Az pedig, hogy a bunkója még kérkedik is azzal, hogy ő egy ilyen autóval fenyőfát szállít, az nem a ""for a good example"". Mert remélem, hogy Te sem a szerénység egy megnyilvánulásának tartod, hogy odaáll elmesélni a ""fenyőszállítása nehézségeit"".
Arról nem is szólva, hogy a cigányelitnek (a többivel egyetemben) ideje lenne felmérni, hogy a fajtája felemelésének anyagi vonzataiba nekik IS be kellene szállni. Mert ha ezt kizárólag a társadalom többi résztvevőjére szeretnék testálni, az mindig csak ellenszenvet és a cigányok elleni gyűlöletet fogja táplálni.
CsipkeRózsa
@namihami: Gáspár Laci ahol kell, ott segíti nem csak a cigányokat.
division
@namihami: A magam részéről nem vagyok oda Gáspár Laciért, a zenéje sem az én világom, a viselkedése sem éppen mindig az az úriasan modoros, de inkább lennének ilyenek mind mint ő. Én biztosan nem állnék ki posztolni a saját autómmal hogy fért rá a karácsonyfa, de nem lehetünk egyformák. Mindenesetre engem sosem zavart az ha valaki gazdag, főleg ha tudvalévő hogyan jutott el odáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.