Oroszlán Szonja Amerikában civil foglalkozást is űz, nem ragaszkodik görcsösen a színészi feladatokhoz.

Oroszlán Szonja immár Amerikában nem görcsöl egy szerep miatt

Oroszlány Szonja éveken át ünnepelt színésznő volt itthon, ám négy évvel ezelőtt úgy döntött, a rivaldafényt és az ismertséget maga mögött hagyva Amerikába költözik.

Rájött, hogy a színészeten kívül még nagyon sok más van, amiben ki szeretné magát próbálni, emellett úgy érezte, hiába játszik rengeteget, beskatulyázták a butuska, szőke bombázó szerepébe, és ha nem lassít, kiég. Philadelphiában lakik, és a tengerentúlon kitanult egy civil szakmát.

Miután Amerikába költözött, az első években szerepelt komoly színházi darabokban, és van egy ügynöke, aki a szereplőválogatásokban segíti, de színésznőként már nem nyomul, nem görcsöl rá egy szerepre sem.

Megtalálnak ott is a szerepek, de elmentem egy másik irányba, az állatok felé. (…) Az elmúlt húsz évben sokat forgattam, nagyképűség nélkül mondhatom, foglalkoztatott színésznő voltam, és spórolós is vagyok, tettem el pénzt, amiből most a tanulmányaimat, szemináriumokat fizetem

- mesélte szeptemberben, a Meglepetés magazinnak.

(femina.hu)

Cikk- és címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezért kár volt Amerikába menni. Állat itt is van elég.
advocat
@carciadril: Csak ez megy? Marha unalmas! Jobb ötlet, ami valami értelmet is sugároz? Tudod, ez olyan mint a vicc. Egyszer elmegy! De utána??? Esetleg dislexiás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.