Bár a tévé a korábbi kabarék legjobbjaival készül, Sas József idén nem lép a deszkákra.

Betegsége és abból való lábadozása miatt hosszú évek után idén először nem készíti el hagyományos szilveszteri kabaréját Sas József, inkább pihen. Az ATV idén a korábbi évek kabaréjainak legjobbjait fogja leadni a szilveszteri adásban.

A 80 éves művésznek év elején agyvérzése volt, abból igyekszik minél hamarabb felépülni. 

Hosszú évek után idén először nem lesz Sas-kabaré

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Takkk

Felesége, Zsuzsa asszony a Blikknek a következőt nyilatkozta férje állapotáról:

Igazából olyan furcsa belegondolni, hogy már vége is van az évnek. Néha úgy tűnik, mintha elrohant volna, máskor pedig úgy, mintha soha nem akarna véget érni. Lassan egy éve, hogy agyvérzést kapott Jóska, és mekkora utat tettünk meg azóta. (...) 

Sokat beszélgetünk, meg van egy szakképzett ápoló, Misi, vele is jókat beszélget a férjem. Sokat szaval, de igazán az egyetlen szórakozása a televízió nézése. Ezért is örültünk meg annak, hogy szokás szerint kabaré lesz látható a tv-ben, amit itthon fog nézni. Nem kesereg, hanem gyűjti az erőt, hogy jövőre színpadra állhasson. Ez maradt nekünk, a remény.

Zsuzsa asszony arról is beszámolt, hogy bár először nem akarták, végül mégis csak állított karácsonyfát a Sas-család. azt is elmondta, hogy egy kicsit már ő is elfáradt, ugyanis – bár van segítsége – a legtöbb feladatot ő vállalta magára Sas József ápolásában.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Az igaz, de jelen pillanatban a "humor" az egymást seggberúgó bohócok szintjére süllyedt!
Csizmás Kond
@Nessy: Mindennek egyszer vége lesz. A cikk azt sugallja, mintha ez Sasnál nem fordulhatott volna elő. Nyolcvan évesen aki nem tud megállni azt csak a fal fogja ki.
Nessy
@Csizmás Kond: Ma már alig akad szellemes humorista. Legalább is én sohasem szerettem a humornak álcázott nyers kigúnyolást .
Csizmás Kond
@Nessy: Szerintem sem gunyolódás kéne legyen a humor, viszont ha nem célzott akkor érthetetlen.
Nessy
@Csizmás Kond: Ebben tökéletesen igazad van! Tudni kell időben abbahagyni bármit, ami már nem tökéletes.
Nyírfa
Kimondottan kedvelem Sas Józsefet. Akár drámai színész is lehetett volna, a tehetsége nem hiányzott hozzá. Várom vissza, a művészeket a színpad, az alkotótér tartja életben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.