A három férfiből és egy nőből álló banda főként idős emberek otthonait rabolta ki Észak-Írország Co Fermanagh megyéjében. A Belfast Telegraph értesülései szerint a banda tagjai már évek óta Észak-Írországban élnek, s a vádak szerint legalább ötven esetben törtek be az idősek otthonaiba. Legidősebb áldozatuk 96 éves volt. A bűnözők különböző indokokkal hatoltak be az otthonokba: azt mondták, elveszett kutyájukat keresik, vagy segítséget kértek egy utca megtalálásához.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tény, hogy vannak migráncs-bandák

ahogy az is, hogy a békés polgároknak tartaniuk kell tőlük

„A burglary gang targeted elderly people up to the age of 96 across Co Fermanagh, a court has been told.” –számol be a belfasttelegraph.co.uk. A dolog egyik érdekessége, hogy – ahogy a cikk címe is utal rá: „Man accused of being a member of Hungarian burglary gang that preyed on elderly refused bail” – bizony derék honfitársaink növelik hazánk renoméját a kulturált világban!
S az meg már csak hab (bár esetünkben a cserkó stílusosabb lenne) a tortán, hogy a cikket referáló derék hvg.hu nem engedi kommentelni a cikket! =))
RonaGyuri
@Shikari: persze nem tudsz angolul sem, így nem tudod, hogy honfitársaid, csak a magyar útlevelükkel villognak! =))
kereső
"Alex Kozak"- érdekelne, hogy ez a bűnöző kitől kapott magyar útlevelet? Mert a nevéből itélve, nem igazán "magyar"- csak magyar útlevéllel élték világukat, semmijen legnagyobb örömére. Hány ilyen lehet még? Viszik jó hirünket a világba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.