Két napig hallucinációk és rémálmok gyötrik tőle az embert, és bármelyik mediterrán tengerparti vendéglőben ott lehet a tányéron. Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. január elsejétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni. A 95-ös oktánszámú benzin bioetanol-részaránya a kormányrendelet szerint legalább 6,1 százalék lesz 2020. január 1-jétől, a dízelhez kevert biodízel minimális részaránya 6,4 százalékról 8,2 százalékra nő. A töltőállomásokon kicserélik a matricákat, a 95-ös benzint E10-es matrica jelzi az eddigi E5-ös helyett. A magasabb bioetanol-tartalmú E10-es benzin számos autótípus motorjában kárt tehet, érdemes megnézni a listákat, és ha rajta van az autónk, konzultáljunk egy szakemberrel.

Forrás: index.hu
Feltöltő: DurbincSS
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@DurbincSS: Mintha durbincsban "megszakadt" volna valami... már csak 3 sorosra sikeredett a felsorolás...tán csak nem elesett a szerencsétlen és beütötte a fejét?! Nagy trauma érhette:) Remélem azért még él:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@DurbincSS: Mintha durbincsban "megszakadt" volna valami... már csak 3 sorosra sikeredett a felsorolás...tán csak nem elesett a szerencsétlen és beütötte a fejét?! Nagy trauma érhette:) Remélem azért még él:))
csagyi
@szegfue: Durbincs csak egy farok,abból is csak egy darab,Feje nincs tehát ész nuku.Azt pedig már a kezdettől tudjuk,hogy a megkapott anyagból próbál valami kotyvalékot ide rondítani.
szegfue
@DurbincSS: tegnap 20:17 Nem tudom ki vagy, de jól "kitaláltad" Magadat! :))
szegfue
@Pegero: Tudod a "kivánság" nem mindig az "igazság". Meg talán ennyi idősen van a dolgokról kialakult véleményem, nem szorulok segitségre... különösen, ha az nincs valahol az objektivitás közelében, ill. nem a segitő szándék vezérli, hanem a mocskolódás, mert azt egyenesen utálom. De ha már igy "összefutottunk": szerinted akkor durbincs milyen élőlény?
szegfue
@Pegero: Hát igen csak restellkednék, ha "olyan ember lennék", mint durbincs! És ezt komolyan mondom!!! 1 kivételtől eltekintve tőlem még nem olvastál "lakkozott körömgombás lábkörmökről" és egyebekről, amiket nekem durbincs ir... szerintem ő nem is ember! Semmi, emberekre jellemző vonással nem rendelkezik, ugyhogy egyenesen kikérem magamnak, hogy durbincshoz hasonlitsál!!! Bár nem igazán kedvellek, de még Te sem vagy olyan gusztustalan élőlény, mint durbincs...
szegfue
@Pegero: Ezt nem is kivánom Tőled, hogy engem "különbnek" nézzél, viszont ne is hasonlits hozzá! Tudod, ha nekem "fütyim" lenne, akkor férfi lennék:)) Vagyis azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "ha kiderülne, hogy durbincs zseni"!! Itt -- véleményem szerint -- "hülyegyerek"... majd, ha képes a cikkekkel kapcsolatban egy normális, logikus hozzászólásra, akkor talán másképpen vélekednék róla... és hát ez végső soron nem szinház, tehát ne "játsszon" szerepet.
division
@fideszes gyökér: Ugye te is észrevetted, hogy durbincs és DurbincSS két különböző személy? Miért kell más nick nevével visszaélni, kicsit módosítva rajta? Ne haragudj, de ezt bármelyik oldalról is nézem, kreténség.
silber13
@Pegero: Az biza!Durbincs egy zseni, sőt egy lángész!! Nagy kár, hogy lepisálták és kialudt! És azóta megbuggyant, példul keveri a perverzet a traverzzal, meg Al Caponét a Mascaponéveúal, etc. etc.
silber13
@Pegero: Jellemző válasz!:-))) Olan Krokogyilba való orosz sutka!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.