Rájár a rúd az MSZP-re. Ma reggel a közszolgálati rádióban csípős nyelvek tették szóvá, hogy az országgyűlési frakció tagjai nem akarnak elszámolni 83 millió forinttal. A számonkérés előzménye, hogy 2018 közepén a szocialista honatyák és -anyák is megszavazták a képviselők fizetésemelését. Az…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldike megint belehúzott

Ha azt vártad Wazze, hogy a „tanár-úr” az új évben megváltozott volna, akkor nagyon tévedtél

Mottó:
Kot-kot-kotkodács, Bencus minden napra előjön egy újabb bődületes hazugsággal

Szokása szerint szellemesnek szánt idétlenkedéssel indította az évet a medianaplo.blog –on, „Médianapló - Miből élnek a szocialista képviselőcsoport tagjai? Zöldi László” címmel. „Aquila non captat muscas.” – tartja a latin, de hol van Zöldike a sastól. Bár arról szokás mondani, hogy leszállt, ő meg ugye??? – boccsika! =))
Nos most is az ellenzéken idétlenkedik - bocs persze ő szellemesnek véli - pontosabban a szocikon. Akik persze bőven kiérdemlik, nagyon bőven, de ez egy másik dolog.
Nos a cikk, célja, mondókája és stílusa egy dolog, azonban egy félmondata??? Arról írván, hogy mire költik a szoci képviselők a fizetés-emelésüket tudta mondani: „a javukra írtam volna, ha ezt a pénzt a független sajtó működtetésére szánják”!
Így bizony! Vizslassuk meg a témát hic & nunc eltekintenék a triviális választól: ha s szocik nekik adják a pénzüket akkor mitől is lennének függetlenek? Mondom ezzel nem foglalkozom ls nem csak azért, mert Zöldike az egyik élharcosa annak, hogy miközben a kormány- és a nevében közszolgálati média gátlástalanul szolgálja a Orbánék propagandáját, a kormányzati jószolgálatból kimaradó médiától a pártatlanságot várják el.
No de vissza a témához; tisztázzuk 15 azaz tizenöt személyről van szó, ami csak akkor számottevő, ha Zöldi professzor csak magára gondolt!
Azonban az időzítés sem a legtökéletesebb, hisz a héten a derék matyar média en-bloc levizsgázott! Az EMMI hazugság cunamijából annyira futotta, hogy tévedésnek nevezte Novák NER-társő mértes hazugságát, s Rétvári sorozatáról sem elmélkedett, pedig m9bnden napra betolt egy újabb és újabb dörgedelmes baromságot.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap? Ugyanis holnap kezdik el a postások kézbesíteni a nyugdíj-értesítőket. Fel fog-e tűnni valakinek a derék matyar médiában, hogy jé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.