Felfújtat roppant egyszerű készíteni, ráadásul maradékmentésnek sem utolsó. Lehet édes vagy sós, előbbiből a gyümölcsös-vaníliás, utóbbiból pedig a sajtos-zöldfűszeres a kedvencünk. Hogyan készül? Egyáltalán nem bonyolult dolog összedobni egy finom felfújtat, így kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. Egy kivajazott sütőtálba beleszórjuk a kisebb darabokra vagy szeletekre vágott péksüteményt, majd jól meglocsoljuk tojásokkal és fűszerekkel […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás