Felfújtat roppant egyszerű készíteni, ráadásul maradékmentésnek sem utolsó. Lehet édes vagy sós, előbbiből a gyümölcsös-vaníliás, utóbbiból pedig a sajtos-zöldfűszeres a kedvencünk.    Hogyan készül?  Egyáltalán nem bonyolult dolog összedobni egy finom felfújtat, így kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. Egy kivajazott sütőtálba beleszórjuk a kisebb darabokra vagy szeletekre vágott péksüteményt, majd jól meglocsoljuk tojásokkal és fűszerekkel […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.