Gesztesi Károly halála után most rég nem látott, vér szerinti édesapja került elő, különös üzenetet hagyva Márk unokája Facebook-oldalán.

Előkerült Gesztesi Károly rég nem látott apja – az unkáknak üzent

Gesztesi Károly és édesapja ritkán beszéltek egymással, ugyanis a férfi elhagyta a családját, amikor fia még csak két éves volt. Gesztesi nem neheztelt rá ezért, nevelőapjával remek volt a kapcsolata, tőle származik a vezetékneve is.

Az idő múltával a színművész felkereste vér szerinti apját, Konrádot, és egy darabig tartották is a kapcsolatot, de végül elmaradtak a találkák.

A férfi váratlanul bukkant fel Gesztesi Károly fiának Facebook-oldalán, ahol egy különös üzenetet hagyott unokái részére – szúrta ki a Ripost.

Drága Márkó, Dávid és Áron unokáim. A tragédia bekövetkezett, bennem az a gondolat kavarog: mindent meg tettünk érte, hogy ez ne következzen be. Mellette álltunk minden alkalommal, vagy pálcát törtünk felette, ha nem úgy viselkedett. Úgy gondolom, hogy ennek az ideje elérkezett, sajnos már későn. Őszinte részvétem. Nagyon szeretlek benneteket. Konrád Nagypapa

– szólt az üzenet.

Forrás: Velvet

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gesztesi Panka Sára is az unokája, őt miért nem említette?
Eriksson
@CsipkeRózsa: Lehet, hogy nem is tud róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.