Szűz Mária pedig ne lépjen félre, inkább szüljön négy vagy öt gyereket, akkor majd nem fogja verni a férje. Ja, és az apostolok inkább főzzék, mint vedeljék az alkoholt. Kiverte a biztosítékot Rétvári Bencénél a Netflixen látható, Jézusról készült film. Meg is mérgesedett a KDNP alelnöke, aki a párt honlapján olvasható közleményében arra kérte a Netflixet, hogy azonnal törölje a Krisztus első megkísértése című, szerinte vallásgyalázó brazil filmet a kínálatából. Amint az köztudott, Rétvári Bence párttársaival együtt, amikor csak teheti, hallatja szavát a keresztény értékek védelmében. Kiállt az éhezők, az üldözöttek, a menekültek mellett, tiltakozott a szegénység és a hajléktalanság kriminalizálása ellen. Mindezt olyan csendben, szerényen, minden hírverés nélkül tették, hogy senki sem tudott ezekről a megszólalásaikról. Ezért aki csak felszínesen ismeri a KDNP-t, vagyis, közel tízmillió magyar, azok okkal gondolhatják, hogy Rétvári és a KDNP nem Jézus, hanem Orbán Viktor...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Tipikus Föld S. Péter írás, le sem tagadhatná. Szégyen, hogy egy ilyen ember újságíró lehet, mondom ezt úgy hogy nem vagyok hívő.
Nessy
Az evangéliumok nagyon sok évtizeddel Krisztus után születtek.nem is kevés. Majd azt hiszem a tridenti zsinat döntött a középkorban, hogy Máté, Márk, Lukács és János evangéliuma a hivatalos, a többit apokrifnek , és megsemmisítésre ítélte. Régi feljegyzések alapján említik Júdás és Mária evangéliumát. Jézus gyermekkoráról, és nagyon fiatal éveiről, semmit nem tudunk, egyik evangélium sem tesz róla említést.
RonaGyuri
@division: le sem tagadhatnád, hogy nem csak Orbánék ócska seggnyalója vagy, de egy műveletlen paraszt-bunkó!!! =))
division
@RonaGyuri: Születésedkor nem akartak visszatolni amikor meglátták hogy seggfejjel jössz a világra? Komcsi tetű.
division
@Shikari: RonaGyuri szerinted haladó szellemiség, vagy csak szimplán meleg? :-)
RonaGyuri
@division: komcsi az az imádott retardált dagadt törpéd és a többi ócska NERtársad!! =))
Bunkókám én még szakszervezeti tag sem voltam!!!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Emberek! Bocsi, de megint nem a cikkről van szó. Egymást ölitek, miért? Rétvári Bence egy kurva nagy senki, ezzel nem foglalkoztok?
A TI pénzeteken bámulja a Netflix filmjeit és most üszintén... ki nem szarja le, hogy neki mi tetszik? Ma m ár mindenkire mondanak mindent. Én nem vagyok hitre nevelt ember, de mégis kezdem azt hinni, Jézus létezett.
Ideje lenne, hogy vissza jöjjön. Nem tudom az etnikumát, mivel égi lény, ennek nincs is jelentősége. A szexualitásnak pedig végképp. Nem létező problémákon vitáztok.
division
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Nem lehet mit tenni, az ellenzékkel nem lehet normálisan társalogni, ők erre nem képesek.
RonaGyuri
@division: te csak tudod szaros köcsög! =))
Nessy
Minő szerencse, hogy vannak ,még normális emberek, akikkel bármiről lehet beszélgetni! Annyi más dolog van a nagyvilágon, mint a fidesz és O.V. Mint ahogy van Wass Albert, és van Eszterházy, vagy akár Harry Potter.Egyébként jó könyv!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Nessy: Velem beszégethetsz Harry Potterről. Habár a fiam korosztályav és sokáig elutasítottam őt, ma már korfüggetlenül rajongó vagyok.
Nessy
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Szeretem a a fiataloknak, fiatalokról szóló könyveket. Pl.Leier Laura könyveit. Hiába ez a "második gyerekkorral" jár úgy látszik. :-)))
lusta
Eszembe jut egy 1994-es brit film egy papról, akinek papi elöljárója a háztartástvezető nővel tart fenn viszonyt, ő maga pedig egy férfivel. mekkkora tiltakozás volt akkor. Az élet az idő múltával sokkal cifrábbakat produkált a katolikus egyházról. Ferenc pápa nem győz takarítani, ami nagyon nem megy neki, mert az ellenérdekelt egyházi vezetők ott tesznek keresztbe neki, ahol tudnak.
division
@RonaGyuri: Igazán művelt, matematikusra valló megnyilvánulás volt-))
Sajnállak már inkább, nem foglak sértegetni, van neked elég bajod. Mi lenne, ha meghallgatnád mi a véleménye erről a filmről másoknak is, és nem kizárólag Magyarországon, plusz nem ettől az újságírónak sem nevezhető valakitől? Attól még, hogy neked Orbán fóbiád van, mert kevés a nyugdíjad, még tájékozódhatnál jobban is a témáról. Na persze, akinek Alföldi művei is tetszenek, attól sok jót ne várjon az ember. A liberálisok szerint a buziság jó dolog, ki érti miért...
Nyírfa
Jézust homokosként ábrázolni ugyanolyan abszurd mint a kdnp a magyar Parlamentben. Mindkettő talmi és ízléstelen.
Nyírfa
Ellenben örömmel látom itt fsp írását!
RonaGyuri
@division: annyira korlátolt és buta bunkó vagy, hogy csak ennyire futja tőled, egyébként is gyenge elmeállapotodat csak rontja Orbán-alfelének nyalogatása okozta elmebaj! =))t
division
@RonaGyuri: A válasz nem megy csak a sértegetés, te diplomás matematikus? :-)
Nyírfa
@Nessy: Indiában találtak írásos feljegyzéseket arról, hogy Jézus bejárta Ázsiát abban az időszakban, amelyről nincsenek evangéliumi emlékek - ismerkedett a buddhista tanokkal, a hinduizmussal, érdeklődött a távol-keleti kultúra iránt.
Egy időben megfordultam néhányszor a krisnások templomában, nagyon jó érzés volt megtapasztalni, milyen alázattal emlékeznek a Közel-Kelet nagy tanítójára, Názáreti Jézusra.
Úgy gondolják, a világ összes prófétája , istenei az Egy Léleknek , a Teremtő Erőnek a különböző kifejeződései.
Én is így érzem.
RonaGyuri
@division: ahhoz is buta vagy hogy megpróbáld felfogni amit írtam! Maradj a szaros komcsi Fideszes NER-társaid között ott a helyed!!! =))
Nessy
@Nyírfa: Bárhogy nevezd Istenedet, ugyanazt a Teremtőt imádjuk! (Gandhi) Tökéletesen igaz megállapítás.
F_Viktor
Bencus az helyett, hogy elszégyellné magát, inkább ekézi a Netflixet...
RonaGyuri
@division: te szerencsétlen retardált barom, nem tudom hol olvastál tőlem olyat, amiben akár csak elnézően írtam volna erről a kisvárosi proliról. Sajnos annyira gyenge vagy, hogy csak össze-vissza csapkodsz. S a legkevésbé sem befolyásolnak a tények.
Pl. itt is nekiálltál komcsizni, miközben minden dühöd és átkod azokról szól, akik nem imádják a NER-társaidat, akik történelmi tény, hogy ócska kádári paraszt-káderok!!! =))
Egyébként te nem csak a matematikához vagy buta, de az elemi számtanhoz is, így jobb ha befogod a retkes pofádat! =))
silber13
@division: Nem gondoltam rólad, hogy ilyen elmebeteg lump, műveletlen alakkal, mint ez a sikoltozó Shikari képes vagy szóba állni!
division
@silber13: RonaGyurival is már többször szóba álltam, pedig az sem semmi, most Shikarihoz miért ne szólhatnék? Ez egy fórum, nem haveri kör:-)
division
@RonaGyuri: Mi van te vén majom, fáj az igazság?
RonaGyuri
@division: te szerencsétlen korlátolt barom milyen igazság, te ahhoz is hülye vagy! =))
division
@RonaGyuri:
Jól van te ránk maradt komcsi, ülj le és nyugodj meg:-) Te már nem éred azt meg úgysem hogy ne a Fidesz legyen hatalmon.
RonaGyuri
@division: ja az igazság??? Az általad imádott bagázsról:
Orbán Viktor tudod az a retardált dagadt törpe, akinek az apja párttitkár volt, ő maga meg KISz titkár volt, az MSZMP-KB által szervezett paraszt-káder képző egyik hangadója, majd akit Soros -ék által tanfolyamra küldtek, aztán a liberális internacionálé alelnöke,
Kövér László, nagyapja vöröskatona, szülei mindketten szochazások, KISz titkár, már egyetemistaként MSZMP aktivista, aztán a már említett káderképzőben pártfeladatként nevelő-tanár, majd az MSZMP-KB tudománypolitikai intézetének munkatársa,
a hosszasan sorolhatnám a derék NER-társaidat!!
No pajtikó ki is a komcsi??? =))
division
@RonaGyuri: Én nem imádom őket, ilyet ki állított? Mindössze azt mondom mindig, hogy nekem nem ártottak soha, hogy mindenért őket hibáztassam. Az átkosban voltak persze bőven az általad felsorolt emberekből, csak van aki meg is maradt annak, van aki meg változott, mert rájött hogy az nem a helyes út. Mondjuk akkoriban nagyon választási lehetőség sem volt. Ilyen a divat is, ami 50 éve jó volt, az ma már nem feltétlenül viselendő:-)
RonaGyuri
@division: ne hazudja a kevéske emberi mivoltodból kivetkőzve fröcsögsz, ha az ember rámutat, hogy ócska komcsik! =))
Annyira retardált vagy, hogy azzal gyanúsítasz, hogy loptam az identitásomat. Miért tennék ilyet? Mi lenne abban a poén? Miért venném egy létező embert, annak fényképét annak adatait, ráadásul egy csomóan - itt is van több - személyesen ismernek. S ráadásul az illető miért is tűrné, hogy ezt tegyem???
Persze nem érted ezt sem, mert annyira buta vagy! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tudod, hogy kicsit igaza van divisionnak?
Orbán, Kövér meg a többiek az elveiket, hitüket úgy változtatják, ahogy a csillagok konstellációja éppen megköveteli. Nekik "ma ez, holnap az, oly mindegy"!
division
@RonaGyuri: Feltenni valakinek a fényképét nem nagy dolog. Én is feltehetném mondjuk Lázár képét, és felvehetném a Lázár nick nevet. Egyébként meg engedd meg nekem, hogy annak tartsalak aminek, ha már te is megteheted ugyanezt. Engem is ismernek itt páran, a munkásságomat is ismerik, na és akkor mi van? Semmi. Van itt két olyan személy is akiket felvettem hozzám dolgozni, azaz személyesen is találkoztunk. Nem ez a lényeg. Sajnos ez a gyűlölködés eluralt már mindent, itt ha valaki megpróbál bármilyen formában is más véleményen lenni mint a többség, akkor máris le lesz trógerozva, csalózva, seggnyalónak lesz titulálva, és még lehetne sorolni. Aki itt talpon akar maradni, annak be kell állnia ebbe a sorba, még akkor is ha nincs ínyére. Teszem fel elhiszem, hogy az vagy, akinek mondod magad. Ebben az esetben még nagyobb szégyen ahogyan itt viselkedsz. Nem tudjátok elfogadni azt, ha valaki nem a Fideszre hárítja az összes rosszat, megemlíti ha jó intézkedéseket hoznak, és a többi. Nagyon leegyszerűsítve, az ellenzékiek nem tudnak beszélgetni kulturált hangnemben még úgy sem egy Fidesz párti emberrel, hogy nem is ismernek, holott lehet, ezerszer okosabb náluk, és sokkal többet tett az országért vagy az itt élő emberekért. Na és most magamat adtam ezzel a hozzászólással. A többi igazából nem én vagyok, ahogyan messze nem ilyen voltam amikor még más volt a propi "nyelvezete".
RonaGyuri
@Nessy: ez nem elvek kérdése, hanem tényeké. Egy tömeggyilkos akkor is tömeggyilkos marad, ha utána szent élet élt! =)) Ja - hogy a témánál maradjunk - több pápa is volt ilyen, na meg pedofilok is nagy számmal. Sőt mint tudjuk olyan is akad, akinek saját lányától is született gyermeke!!! =))
division
@RonaGyuri: "hogy nem is ismernek" = hogy nem is ismerik
RonaGyuri
@division: te korlátolt barom sokan ismerünk itt, arról amit művelsz! Látod ismét okadatoltad, hogy még felfogni sem vagy képes a mondatokat, annyira buta vagy! =))
Hogy minek tartasz az tényleg a magánügyes, azonban amivel itt vádolsz az nem csak marhaság, de igen durván jogsértő!
division
@RonaGyuri: Ismét sikerült megnyilvánulnod a magad módján, kedves matematikus elvtárs, szóval gratulálok! Hagyj innentől békén és húzz a picsába, mert nem vagyok rád kíváncsi! Érthető voltam? Van itt sok hozzád hasonló ember még akivel jókat tudsz bólogatni ha szidni kell másokat. Ennyi, befejeztem veled mindennemű társalgást, és komolyan mondom, ne szólj többet hozzám!!
RonaGyuri
@division: ócska buta műveletlen bunkó vagy, lehet eltakarodni!
Megint hazudsz, mert te itt csak mocskolódtál! =))
kokopelli
@RonaGyuri:... kifelejtetted a csuti "seregben" végzett feladatát! ( n-1)-szer mutatták a kis flepniét a neten! A net.
nem felejt!
RonaGyuri
@division: látod megint hazudtál, azt ígérted, hogy abbahagyod a fröcsögést! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.