Harry ott volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HELLO! Magazine (@hellomag) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt korábban megírtuk, Erzsébet királynő hétfőn közleményben tudatta, hogy elfogadta Harry és Meghan döntését. Soha sem volt még ilyen személyes közleménye a királynőnek a királyi történész szerint. A döntést megelőző titkos találkozón azonban a hercegé nem volt jelen.

II. Erzsébet királynő családjával a Sandringham kastélyban gyűlt össze, ahol megvitatták Harry herceg és felesége, Meghan hercegné jövőbeni helyzetét, amin az egykori színésznő végül nem vett részt. A találkozó előtt, Harry két órával hamarabb érkezett a kastélyhoz, hogy négyszemközt is beszélhessen a királynővel. A találkozó után, Harry, Vilmos és Károly herceg is három külön autóval hagyták el a helyszínt.

A Daily Mail számolt be arról, hogy felröppentek a találkozó után olyan pletykák, miszerint Meghan hercegnének nem engedték, hogy megjelenjen a kastélyban. Azonban egy, a palotához közel álló forrás szerint, éppen a sussexi herceg és kedvese gondolta úgy, hogy

Meghannak nem szükséges megjelennie a megbeszélésen.

Ahogy az ismert, Harry feleségével közös Instagram-oldalán múlt szerdán jelentette be teljesen váratlanul, hogy Meghannal együtt visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Éhenhalni nem fognak! A hölgy pedig elérte amit mindig is akarhatott! Aki veszthet az ügyön, nem feltétlenül anyagi értelemben, az Hanrry!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.