Értetlenül fogadta Gáspár Győző, hogy újra a bíróság elé kell állnia, de azóta arra gyanakszik, valaki szándékosan akarja tönkre tenni – írja a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Győzike hiába fizette be a NAV számára a büntetést, mégis újra bíróság elé kell állnia. Ügyében egy héttel ezelőtt emelt újra vádat a Nógrád Megyei Főügyészség, költségvetési csalás miatt. A showman nem érti, miért lett újra aktuális az ügye.

Kezdjük ott, hogy eleve szó sem volt arról, hogy bármilyen autókat behoztam volna az országba 2012 és 2016 között. Egyszerű tartós bérletekről volt szó, de elfogadtam, hogy be kell fizetnem 19 milliót, így meg is tettem. Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy valamilyen nagy hatalmú embert megbánthattam valamivel, ezért bármi áron tönkre akar tenni!

–  mondta a Ripostnak Győzike, aki áldozatnak tartja magát.

Tehetek bármit, én már adócsaló leszek az egész ország szemében akkor is, ha végül felmentenek. Hergelik ellenem az embereket és ez a hercehurca nagyon megvisel engem és persze a családom többi tagját is. Amikor már éppen kezdenek rendbe jönni a dolgaink, akkor mindig előhúznak valamit a kalapból. Ki merem mondani, hogy áldozat vagyok és attól tartok, hogy ennek az egésznek csak akkor lesz vége, ha lelőnek…

– tette hozzá Győzike.

A celeb elmondta azt is, nem csak őt vette elő a hatóság, hanem az édesapját és Evelin lányát, valamint a testvérét is.

Forrás: Blikk, Ripost

Címlapkép: Instagram 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Győzike, ideje összebútorozni a többi áldozattal, a Simonkával, a Mengyi Rolanddal, meg azzal a hajdúsági, elítélt önkoris hölggyel, aki nem jelent meg és nem is hiányzik a BV-nél. A fotódon pedig kezdesz zavarba ejtően hasonlítani az egyik tv-s műsor vezetőre, a Robira.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@nezelodo: Valahogy lemaradt a Flori érecsségi tablójáról...:):) Elfeledkeztek róla...:):)
namihami
Valóban. Annak fene nagy eszednek és a mérhetetlen intelligenciádnak. Hogy a vitathatatlan jóizlésedről már szó se essen.
Borsodi
Sajnáljuk szegény ártatlant,már egy munkából élő Magyar negyed ennyi ért régen a börtönben rohadna,nem a tv ben pózolna, Van akit egy szalámi ellopásáért kicsináltak.[settenkedől
volvós
Rohadt ótvaros köcsög cigány !! Csak úgy lettél " áldozat", hogy a részeg apádnál kiszakadt a koton és anyád kénytelen volt megelleni, te mocskos görény...Jó lesz, ha lecsuknak, a sok kigyúrt kopasz romatársaid már nagyon várnak cicuska, pár légyottra a cellában naponta többször az anál és orál nóták közben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.