ENNYIT ÁRTUNK ÉS QURMÁNYUNK TISZTÁNLÁTÁSÁRÓL!!! Hozzátette: ezt nem tervezik, mert nem lenne értelme. Ha önállóan indulna a választáson, biztosan bejutna a parlamentbe a KDNP – ezt Harrach Péter mondta az RTL Híradó kérdésére. Ilyen utoljára 1998-ban fordult elő. A KDNP frakcióvezetője hozzátette, ezt nem tervezik, mert szerinte nem lenne értelme. A csatorna azért kérdezte erről a politikust, mert a választói akarat fontosságára hivatkozva a KDNP is támogatta a parlamenti házszabály módosítását, ami szerint a jövőben csak a választáson saját pártjuk színeiben induló képviselők alakíthassanak frakciót.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán egyszer meg kéne próbálnia!!!
RonaGyuri
Ennyit ártunk és qurmányunk valóság-érzékelésről

Harrach: A KDNP önállóan is bejutna a parlamentbe

Hát mit mondjak ártunk és qurmányunk potentátja valósággal sziporkáznak az utóbbi napokban, nem mintha ezen a téren nagyon vissza szokták volna fogni magukat, de most naponta több. Hogy mást ne említsek a derék Novák NER-társnőt, ez liba: „ Kot-kot-kot-kot kotkodács! Mindennapra egy …” egy elképesztően bornírt arrogáns sületlenség. A legutóbbi (pontosabban amit olvastam, mert ki tudja azóta eltelt már néhány óra) már arról szól, hogy nem csak az EPP nem érdemel meg bennünket de az EP sem!
No de mindez a bornírtság cunami kiskutya füle ahhoz képest, amit a derék Harrach Péter mondott az RTL Híradó kérdésére. Arról kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy „a KDNP is támogatta a parlamenti házszabály módosítását, ami szerint a jövőben csak a választáson saját pártjuk színeiben induló képviselők alakíthassanak frakciót.”. S ez jelneti-e azt, hogy a jövőben önállóan indulnak a választásokon?
Nos ez a derék
„Nem lenne értelme külön indulni, bár hozzáteszem azt, hogy van a KDNP-nek akkora támogatottsága, hogy ha ez valamilyen ok miatt megtörténne, akkor megugornánk az 5 százalékos küszöböt”! =))
A KDNP-s frakcióvezető a közelmúltban arról beszélt, hogy: Ferenc pápa nyilatkozatai, gondolatai nem képezik a hivatalos egyházi tanítás részét, így azokat nem kell komolyan venni!
Jozefina
Talán egyszer meg kéne próbálnia!!!
Aki Én
Tarlós is fölényesen nyert volna egy vitában :)
Én is tudnék világbajnokságot nyerni, de nem indulok.
sokanvagyunk
Sőt! Előfordulhat, túlnyeri magát a KDNP és a Fidesz csak mint ifiszervezete lesz jelen mellette - vagy ellene. :D
Nessy
Önbizalom aztán van elméletben! Azért gyakorlatban inkább nem próbálják ki! Elméletben én is lefutnám a maratont, gyakorlatban még bottal is lassan tudok járni. Aki Én írta, én is így döntöttem "de nem indulok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.