Sajtóhírek szerint hivatalból indult eljárás, miután pár hónapja kiderült, hogy a műsorvezető jogsi nélkül vezetett.

A Ripost cikke szerint hivatalból indított eljárást a rendőrség azután, hogy még novemberben a Bors egy olyan olvasói felvételt jelentetett meg, amelyen az látszott, hogy Demcsák Zsuzsa műsorvezető volán mögé ült és vezetett Óbudán – noha a nyáron három évre bevonták a jogsiját és 700 ezer forintra büntették ittas vezetés miatt.

Ripost: eljárást indított a rendőrség Demcsák Zsuzsa ellen

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint egy ideig úgy tűnt, hogy Demcsák megússza egy enyhe megrovással, mivel senki sem tett feljelentést ellene.

A Ripostnak egy közlekedési szakjogász a következőket mondta:

Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven, vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső. Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól. Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég…

A Ripost hétfői, nyomtatott lapszámából az is kiderült, hogy a rendőrség a megkeresésükre azt válaszolta, hogy hivatalból eljárást indítottak a műsorvezető ellen – olvasható a Blikk cikkében.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

doobogo
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
ágimami
Egyáltalán nem tudom sajnálni ezt a nőt, remélem megkapja méltó büntetését!! Mégis kinek képzeli magát???:DDD
simmering73
Csúszik az esküvő. Apropó! Hol a boldog vőlegény? Rég nem hallottam róla.
namihami
Tóth János Facebook
Az biztos, hogy ez így nem igaz. Ugyanis, ha hátulról ütközött (mint írja), akkor vizsgálat nélkül a hátsó a hibás, a követési távolság be NEM tartása miatt.
Tehát: Vagy volt még valami (ennyi kevés) vagy a beírás hazugság.
Lepényleső
Ejnye-bejnye,s a büntetés le is van telve,hiszen valakinek ő is a keresztgyereke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.