Köti az ebet a karóhoz.

Celebek haragja zúdult Schobert Norbira, de ő nem kér bocsánatot

Miután Schobert Norbi beszólt a terhesség alatt elhízó, majd ideális testsúlyukat vissza nem szerző anyáknak, sorra koppintgatnak az orrára a magyar celebek.

Így tett többek között Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is, majd odapörkölt Norbinak Szentesi Éva a wmn.hu szerzője is:

Az asszonyokat hibáztatja a válóperekért, a gyerekek „elárvulásáért”, nyakukba varrva az egész világ boldogtalanságát, éppen most, amikor minden hétre jut egy hír, hogy halálba rugdaltak-vertek-késeltek egy nőt. Érdekes időzítés.

Schobert kirohanásában nemcsak a nőket degradálja nagyjából egy guminő szintjére, hanem a férfiakat is lenézi.

Szerinte ugyanis a férfi egy ösztönállat, akinek az egyetlen lényeges szempont a párkapcsolatban, hogy a nő elég vékony-e ahhoz, hogy esetlegesen megdöngesse, aztán mehessen a dolgára.

Kikérem magamnak a férfiak nevében ezt a sértő általánosítást!

- írja.

Norbi aztán újabb videóval jött, bocsánatot ugyan nem kért, de valamelyest pontosítani próbálta, hogy mire gondolt.

Arra akart rámutatni, hogy amikor egy férfi beleszeret egy nőbe, pár évvel később

nem egy túlsúlyos anyát szeretne benne látni, hanem azt, aki megdobbantotta a szívét. Szerinte ezt nem kell túlgondolni, ez így van. 

A csetepatéba Rubint Réka is bekapcsolódott, és férje védelmére kelt:

Hát, szókimondó a Norbi, de egyet tudnotok kell. Kitűzte céljául, hogy az emberiséget le fogja fogyasztani, mivel sok esetben szép szóval, meg simogatva az emberi lelkeket, nem sikerül. Sokszor kimondja azokat a mondatokat, amiket sokan maguknak sem képesek beismerni. (...) Norbi nem azokra a hölgyekre, édesanyákra gondolt, akik most szültek. És nem azokra, akik szoptatnak, hanem azokat a hölgyeket és párkapcsolatokat félti, ahol eltelik 3-4-5 év, és nem tudod, hogy miként változtass. Nem védeni akarom, segítő szándék volt benne. Az, hogy a kommunikációja kicsit más, mint az enyém… Hát ő a Norbi

– mondta Réka.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Az ilyen balfácánok miatt lesz sok nőnek testkép zavara és jön a bulémia majd az anorexia. Mindkettő nagyon csúnya betegség, lefogynak 20-30 kilóra és gyakorlatilag éhen halnak. Nem hiszem hogy néhány kiló plusz undort váltana ki abból aki szereti azt a nőt. Itt nem 150-200 kilós nőkre gondolok, mert ők teljesen más esetek. Betegség is okozhatja a túlsúlyt. Ráadásul őket is szerethetik, vannak férfiak akik kifejezetten azt a típust keresik. Ha lenne bennük gerinc igenis bocsánatot kérnének a nőktől! A túlsúlyos férfiakat miért nem fikázza? Az rendben van szerinte? Ja igen mert ők a felsőbbrendűek. Na menjetek ti a picsába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Kitűzte céljául, hogy az emberiséget le fogja fogyasztani,"
Ostoba család.
Az jobb volt, mikor az anorexias nője 2-3 kilót szedett fel terhesen, mert fontosabb a sivár kirakat életük, mint a magzat?
Dr plágium
Az ilyen balfácánok miatt lesz sok nőnek testkép zavara és jön a bulémia majd az anorexia. Mindkettő nagyon csúnya betegség, lefogynak 20-30 kilóra és gyakorlatilag éhen halnak. Nem hiszem hogy néhány kiló plusz undort váltana ki abból aki szereti azt a nőt. Itt nem 150-200 kilós nőkre gondolok, mert ők teljesen más esetek. Betegség is okozhatja a túlsúlyt. Ráadásul őket is szerethetik, vannak férfiak akik kifejezetten azt a típust keresik. Ha lenne bennük gerinc igenis bocsánatot kérnének a nőktől! A túlsúlyos férfiakat miért nem fikázza? Az rendben van szerinte? Ja igen mert ők a felsőbbrendűek. Na menjetek ti a picsába.
Málna
Miért is kellene bocsánatot kérnie? Mert sokaknak az elevenébe talált? Attól még igaza van.
Levendula
A Réka sovány és izmos volt, mégis megcsalta a Norbi... Hogy is van ez?
Engem szeretett a férjem 50 kilósan, 60 kilósan és most 70 kilósan is.
Nem a feleség súlya a fontos, kedves Norbert!
kicsilány
Be kell valljam nőiesen, soha nem hangoztattam még nyilvánosan véleményemet, a közmédiában zajló eseményekkel kapcsolatban. Ha olyan volt a hír elolvastam, megnéztem a hozzátartozó posztot, megrágtam magamban, majd tovább léptem. De ezen most nem tudok... Még kicsi "emberpalánták" sajnos nem ugrálnak körülöttem, de az én testem sem tökéletes... Ami azt gondolom nem biztos, hogy feltétlenül baj... Nem tartom egyenes dolognak azt amit, "Hősünk", nagy odaadással és hősiességgel boncolgatni kezdett! Anyukákat, nőket és persze férfiakat hozz teljesen lehetetlen helyzetbe. Mérnöki pontossággal ülteti el a kétely magját, miszerint,akit Te annyira nagyon szeretsz, az igazából téged nem is szeret, csak szerepet játszik. Kedves Norbi! Sokan vagyunk sokfélék, ez a világ már csak így lett összerakva, nem leszünk egyformák. A szépség relatív fogalom az is volt és az is marad. Amit a párunk látni fog rajtunk- és ami miatt talán egymás mellett dönt kért ember- azaz erő ami a másikból sugárzik. Bizony ehhez gyakran nem járul Vénuszi vagy Adoniszi külső még is működik. Tehát, megkérlek NE VEDD EL AZ EMBEREK ÖNBIZALMÁT!
kissé felnőttem
nem kér bocsánatot, ne tegye, majd ha a kuncsaftjait elveszti nagy az esélye erre, lepottyan ám a csupasz földre és felébred hogy eddig ebből élt és őfelsége aztán mesztelen lesz.
Eriksson
Igencsak bajba lennének az ilyen Norbihoz hasonlóan gondolkodó férfiak, mert lehet, hogy azok a vékony nők nem is őket választanának.
Ronin2
Szerintem meg már a kutya sem foglalkozott ezzel a beszéd és viselkedészavaros senkivel,hát mondott egy orbitális marhaságot,hogy a felszínre evickéljen.
A médiának ilyenkor "agyon kell hallgatni",had vergődjön magának.
Celebmódszer.
A negatív reklám is reklám.
kokopelli
Nagyon ß@r lehet,ha egy ilyen kinézésű "fazon"-nak még esze sincs? Igaz,hogy ő az nem tudhatja!
Ő az az egyed,aki kimondja:" Szép,okos és szerény vagyok,ami nehézséget okoz a párkeresésnél!"
vacsi
Felesleges haragudni rá, ő ebben az országos fogyásban csak az üzletet látja! E mellett lehet, hogy valóban nem szeretne egy kövér feleséget... De azt azért megkérdezném tőle, hogy mit szól majd egy öreg feleséghez?! Mert ugye, ez az élet rendje, hogy megöregszünk... És "jó gyerek és szép öregasszony nincs", tartja egy régi magyar mondás.
Málna
@kicsilány: Te teljesen másról beszélsz, mint Norbi.
Málna
@Eriksson: Azok a vékony nők már őket választották. Ők meg azokat a vékony nőket, akikből idővel kövér nők lettek. Pedig ők vékonyat választották.
kicsilány
@málna: "Hősünk" arról beszél, hogy ha nem tudod a szülés után rajtad marad felesleges kilókat leküzdeni magadról, akkor egy ronda, lelakott, a párod számára nem kívánatos valami leszel. Bárhogyan is kozmetikázzuk, vagy magyarázzuk a dolgot lényeg ez. Ennél jobb módszert keresve sem találnék arra, hogy megropogtassam egy egyébként kis önbizalmú ember magáról alkotott képét. Ez egy aljas húzás, pusztán azért, hogy mennyen a bolt...
Kedves Málna még utólag annyit, hogy nagyon remélem és tiszta szívből bízom abban, hogy soha nem fogok ugyan arról beszélni, mint ez az ember...
Rockxy
legközelebb abból lesz vezércikk, hogy a norbi a vécé mellé fingott.
vagy az ákos, vagy a nagyferó...
Eriksson
@Málna: Ha mindenki úgy gondolkodna mint ez a testépítő, mindegyiküknek évente kellene új párt keresnie.
Málna
@kicsilány: "Ennél jobb módszert keresve sem találnék arra, hogy megropogtassam egy egyébként kis önbizalmú ember magáról alkotott képét."
Hát ez az. Kis önbizalmú emberekről van szó. Néhányukat talán sikerült most még időben felébreszteni, hogy tegyenek valamit a testi és mentális egészségükért - és közvetve a párkapcsolatukért. Szó sincs arról, hogy tökéletesnek kell lenni, mert csak úgy vagyunk szerethetőek. De ha elhagyjuk magunkat, megcsappan az önbizalmunk, nem látjuk magunkat kívánatosnak, akkor másoknak, a párunknak sem fogunk tetszeni.
Málna
@Eriksson: Szerintem mindenki így gondolkodik, illetve mindenkinek így működnek az ösztönei. Akinek nem tetszik a kövér ember látványa, az nem is fogja szexuálisan sem megkívánni. Biztos vagyok benne, hogy sok házasság megromlásának ez az egyik alapja. Persze nem mindenki válik el, sokan csak csendben csalják a párjukat.
Eriksson
@Málna: Nem tudom, ki, hogy van vele, szerintem embere válogatja. Ki-ki ízlése szerint.
Egy régi népi bölcsesség is azt mondja: "Nagy picsa, nagy boldogság". (már elnézést)
kicsilány
@málna: Hmmm... Azt hiszem nem, igazán beszélünk egy nyelvet, ami nem baj. Mindenkiben mást mozdit meg ez a kérdés. Egyett tudok, akinek arra van szüksége, hogy önbizalmat kapjon az nem az ilyen jellegű kijelentésektől fog, felébredni. Ez az ember lekezelő volt az anyákkal, nőkkel és a férfiakkal is...
Dr plágium
@Eriksson: Vagy nagy kufferba jobb pakolni :)
ila51
Le sem kell szarni , mit ugranak rá ?
ila51
@grincss: itt az őrkutya is elfordul a kajájuktól
Namely
:DDDDDD
Valaki kimondta, ami az igazság... a sok röfi csodálkozik, amikor a pasija, férje a rosszlányokon mazsolázgat, nézi a jobb nőket, de amikor a harmadik krémest is belapátolja a disznó csülkeivel, nem gondol arra, hogy az évek alatt annyira lett vonzó, mint az atomvillanás...
És fent olvashatjuk az átlagos önámítást is:
"Ne felejtse el, hogy a testsúly problémáknál közrejátszik a genetika, esetleges betegségek, a pajzsmirigy működése, a gyógyszerek mellékhatása is. Ezen kívül lehetnek anyagi és pszichés hátterei is."
Igen, a dagik kb 1%-a betegség miatt olyan. A maradék 99% pedig a velőspacal-krémes-6táblacsoki könnyű ebéd és a tv előtt döglök nassolgatva edzés miatt...
És akkor még nem beszéltünk az öltözködésről.
nezelodo
Norbinak, ha van némi igazságtartama is a mondandójának, az országot nem fog sikerülni lefogyasztani, de azt a parányi kis agyát, a jelek szerint már sikeresen elindította a fogyás útján.
jesz
megnéztem az ATV videóját Sóherrel.. Nos mind a kérdező műsorvezető, mind az a meghívott picha simán bajkeverők, az írónő még pluszban buta is, aki akkora marhaságokat mondott, melyet még Rónai sem mert volna...pedig igyekeztek egy mást alulmúlni...
grincss
Schobert Norbi Hivatalos Oldala
Szerző
Schobert Norbi Hivatalos Oldala Hadjanak békén
91

Tetszik
· Válasz · 1 napja
Helyesírási szótárra már nem telik neki!
Eriksson
Ha én fiatal, vékony, neadjIsten girhes nőszemély lennék, nem őt választanám, inkább egy fiatal, vékony, neadjIsten girhes srácot :)))
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3125/31250/312500/31250019_ec6268d6b3acf485e2a3d1b8ca2e1a45_wm.jpg
1magyar
Talán nem megy az üzlet? Nincsenek hülyíthető libák akik követik a hülyeségeit és így akarja őket toborozni?
Yoda69
Egyet biztos elert sorbert, most az egesz orszag rola beszel. Gondolom ugy volt vele mint Elon Musk is a torhetetlen Tesla terepjaroval, aminek betorte az ablakat: a negativ reklam is jo reklam. Melesleg a toresteszt utan egybul 20 ezer darabot adtak el belole, es a Tesla reszvenyarfolyama is rekord magasan van. Persze a mi sorbertunk ettol meg eleg messze van.
Nyírfa
@Namely: És még nem beszéltünk a férfiakról! :))
Namely
@Nyírfa: pontosan... :D az igénytelenség nem köthető nemhez. Amúgy ezek pont egymásra találnak, és együtt háborodnak fel azon, ami az igazság... :DDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.