Köti az ebet a karóhoz.

Celebek haragja zúdult Schobert Norbira, de ő nem kér bocsánatot

Miután Schobert Norbi beszólt a terhesség alatt elhízó, majd ideális testsúlyukat vissza nem szerző anyáknak, sorra koppintgatnak az orrára a magyar celebek.

Így tett többek között Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is, majd odapörkölt Norbinak Szentesi Éva a wmn.hu szerzője is:

Az asszonyokat hibáztatja a válóperekért, a gyerekek „elárvulásáért”, nyakukba varrva az egész világ boldogtalanságát, éppen most, amikor minden hétre jut egy hír, hogy halálba rugdaltak-vertek-késeltek egy nőt. Érdekes időzítés.

Schobert kirohanásában nemcsak a nőket degradálja nagyjából egy guminő szintjére, hanem a férfiakat is lenézi.

Szerinte ugyanis a férfi egy ösztönállat, akinek az egyetlen lényeges szempont a párkapcsolatban, hogy a nő elég vékony-e ahhoz, hogy esetlegesen megdöngesse, aztán mehessen a dolgára.

Kikérem magamnak a férfiak nevében ezt a sértő általánosítást!

- írja.

Norbi aztán újabb videóval jött, bocsánatot ugyan nem kért, de valamelyest pontosítani próbálta, hogy mire gondolt.

Arra akart rámutatni, hogy amikor egy férfi beleszeret egy nőbe, pár évvel később

nem egy túlsúlyos anyát szeretne benne látni, hanem azt, aki megdobbantotta a szívét. Szerinte ezt nem kell túlgondolni, ez így van. 

A csetepatéba Rubint Réka is bekapcsolódott, és férje védelmére kelt:

Hát, szókimondó a Norbi, de egyet tudnotok kell. Kitűzte céljául, hogy az emberiséget le fogja fogyasztani, mivel sok esetben szép szóval, meg simogatva az emberi lelkeket, nem sikerül. Sokszor kimondja azokat a mondatokat, amiket sokan maguknak sem képesek beismerni. (...) Norbi nem azokra a hölgyekre, édesanyákra gondolt, akik most szültek. És nem azokra, akik szoptatnak, hanem azokat a hölgyeket és párkapcsolatokat félti, ahol eltelik 3-4-5 év, és nem tudod, hogy miként változtass. Nem védeni akarom, segítő szándék volt benne. Az, hogy a kommunikációja kicsit más, mint az enyém… Hát ő a Norbi

– mondta Réka.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Az ilyen balfácánok miatt lesz sok nőnek testkép zavara és jön a bulémia majd az anorexia. Mindkettő nagyon csúnya betegség, lefogynak 20-30 kilóra és gyakorlatilag éhen halnak. Nem hiszem hogy néhány kiló plusz undort váltana ki abból aki szereti azt a nőt. Itt nem 150-200 kilós nőkre gondolok, mert ők teljesen más esetek. Betegség is okozhatja a túlsúlyt. Ráadásul őket is szerethetik, vannak férfiak akik kifejezetten azt a típust keresik. Ha lenne bennük gerinc igenis bocsánatot kérnének a nőktől! A túlsúlyos férfiakat miért nem fikázza? Az rendben van szerinte? Ja igen mert ők a felsőbbrendűek. Na menjetek ti a picsába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
Schobert Norbi Hivatalos Oldala
Szerző
Schobert Norbi Hivatalos Oldala Hadjanak békén
91

Tetszik
· Válasz · 1 napja
Helyesírási szótárra már nem telik neki!
Eriksson
Ha én fiatal, vékony, neadjIsten girhes nőszemély lennék, nem őt választanám, inkább egy fiatal, vékony, neadjIsten girhes srácot :)))
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3125/31250/312500/31250019_ec6268d6b3acf485e2a3d1b8ca2e1a45_wm.jpg
1magyar
Talán nem megy az üzlet? Nincsenek hülyíthető libák akik követik a hülyeségeit és így akarja őket toborozni?
Yoda69
Egyet biztos elert sorbert, most az egesz orszag rola beszel. Gondolom ugy volt vele mint Elon Musk is a torhetetlen Tesla terepjaroval, aminek betorte az ablakat: a negativ reklam is jo reklam. Melesleg a toresteszt utan egybul 20 ezer darabot adtak el belole, es a Tesla reszvenyarfolyama is rekord magasan van. Persze a mi sorbertunk ettol meg eleg messze van.
Nyírfa
@Namely: És még nem beszéltünk a férfiakról! :))
Namely
@Nyírfa: pontosan... :D az igénytelenség nem köthető nemhez. Amúgy ezek pont egymásra találnak, és együtt háborodnak fel azon, ami az igazság... :DDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.