Sokaknak nem jött be az, amit Schobert Norbert üzent. Schobert ugyanis egy Facebook-élő videóban azt fejtegette, hogy a házasságokat a nők cseszik el, mert nem figyelnek oda magukra, miután a terhesség alatt meghíznak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Schobert Norbi legutóbbi videójában azt boncolgatta, hogy szerinte a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

A fitneszguru azt mondta,

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső

Norbi hozzátette:

Sajnos a nő a a szülésnél cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

A videó nagy botrányt kavart a közösségéi médiában, több celeb és közéleti személyiség is élesen bírálta Norbit.

Ezután készült el a 24.hu elemzése. Eszerint az elmúlt három hónap adatait nézve Schobert Norbertnek folyamatosan csökkent a követőszáma a Norbi Update LOW CARB oldalon, ugyanis míg október 21-én 1,363 millió követője volt, addig egy hónappal később már csak 1,36, karácsonykor ennél is kevesebb, január 19-én pedig 1.357.334 ember követte. Aztán jött az ominózus videó, amiről elsőként a 24.hu írt, majd az ezt követő történések, jelen pillanatban pedig az oldalnak 1.352.550 ember lájkolja az oldalt, ami azt jelenti, hogy

a hét eleji történések hatására 4800 fő mínuszban van szombathoz képest.

A lap hozzáteszi, fontos megjegyezni, hogy ez abszolút szám, az új lájkok és a kilájkolások különbözete, azaz lehet, hogy tízezren úgy döntöttek, szimpatikus Schobert mondanivalója és mellette tizennégyezren mondták azt, hogy ezentúl nem kíváncsiak rá.

A videót itt nézheti meg:

A videót követő botrány után készült friss videót pedig alább nézheti meg:

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Köcsögnorbicicus !!! Nem szégyen, hogy a lófejű " nejed " után átálltál a fiúk cumizására !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.