Tóth Gabi után testvére is megszólalt a Norbi-botrány kapcsán.

Ahogy azt korábban megírtuk, sokaknak nem jött be az, amit Schobert Norbert üzent. Schobert ugyanis egy Facebook-élő videóban azt fejtegette, hogy a házasságokat a nők cseszik el, mert nem figyelnek oda magukra, miután a terhesség alatt meghíznak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

Tegnap Tóth Gabi férje üzenete után, az Instagramon élő videóban mutatta meg szülés utáni testét, Palya Bea pedig egy dallal üzent. Most Gabi testvére, Tóth Vera is posztolt a botrány kapcsán.

Vera közösségi oldalán azt írta:

Egy intelligens, felnőtt férfi, akinek már tizenévesen sikerült leválnia anyjának csecséről, elhagyni gyermekded komplexusait, akinek napjai hús-vér emberek között telnek, akiben a valóság és a valódiság nem kelt félelmet és nem pánikol, ha szembesül a jelennel, annak nem az jelenti státusszimbólumot, hogy mindig a legtökéletesebbel mutatkozzon. Kedves uram, ha neked elég egy mindig kerek popsi, egy gumicici, ami sosem »romlik el«, még egy gyermek születésénél sem, akkor uccu! Nem mondom én azt, hogy nem okoz ez a választás boldogságot, csak az van, hogy nem mindenkinek jelenti ez az örömöt, még akkor sem, ha ez számodra felfoghatatlan. Tény, hogy a férfi működése néha nem is annyira bonyolult, mint ahogy azt gondolom, de egy érzelmileg érett ember nem áll neki hibáztatni egy nőt a leggyengébb pontján, nem kelt benne bűntudatot akkor, amikor annak még nincs ideje, helye. Az ilyesfajta kijelentés az akkora felelősség, mint amikor az orvos direkt hibás diagnózist ad és te utána abban a hitben élsz, hogy beteg vagy. Igen, tényleg nagyon jó érzés sportolni. A mozgás megnyitotta az összes önbizalmam, visszaadta az elveszett, nőiség érzésemet, a szexiséget, a magabiztosságot, a tiszta szeretet áramlását sem akadályozzák már frusztrációból és komplexusból fakadó, egoisztikus gondolatok, felszínes massza, felfújt disneybuborékok és a nőhibáztató kijelentések sem. Az én bölcs edzőm, a Regi másképp tanítja a sportot, életmódváltást nekem. A szeretet nyelvén. Mennyivel jobb érzés nem borzalmas kényszernek érezni az edzést, hanem olyan természetesnek, mint a mindennapi elalvást, vagy ébredést. Mennyivel jobb játékosan és nem anyázós parancsolgatások közepette mozogni. Jó érzés a kérdést úgy feltenni, hogy tudom, nem én leszek a hibás, amiért egyáltalán megfogalmazódott bennem. Jó érzés a saját tempómban haladni. Ne a hapsid frusztrációi miatt kezdd el visszaállítani a régi formát, hanem magad miatt. Őt elküldjük pszichológushoz, meg talán az edzés sem árt meg neki, neked pedig azt kívánom, találj magadnak egy olyan Regit, akit nekem is küldött a sors…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ép testben, ép lélek. Nézd már meg ennek a buta Súbertnek a torz fejét. Nem mindegy mit gondol az anorexiás műnőjével együtt? Mindegy neki, csak beszéljenek róla. Akit kicsi kora óta utálat vesz körül, az nem érzi.
ágimami
Jó lenne ha mélyen magadba néznél norbi, te egy kövér gyerek voltál, azt nem tudod feldolgozni a mai napig!
Nagyon megérdemelten kapod a rengeteg kritikát és beszólást, hisz ezzel nem csak a nőket, de a férjeiket is ócsárolod!
Örülj neki, hogy "csodás műnő" feleséged van, de ha férfi lennék...na nem is folytatom!!
Úgy gondolom, eléggé elhallgattad veled mostanában, ezért kellett egy kis figyelem-felkeltés, ami NAGYON ROSSZUL SÜLT EL!!!
Ami nagyon tetszik, az a Coca-Cola reagálása a böfögésedre!!!

74nullanulla.hu/cikkek/2020/01/21/igy-reagalt-a-coca-cola-schobert-norbi-bofogesere.html
RonaGyuri
Na kérem ez sokat megmagyaráz

ez a kép pedig segít megérteni a mai magyar rögvalóságot

Azon is érdemes lenne elgondolkodni – de nem fogok -, hogy akár figyelemelterelés is lehetne a dolog, mert ok lenne rá bőven. Annyit azért úgy általában meg kell jegyezzek, hogy nagyon sok hasonlóságot látok a tegnapi „főpolgi az M1-en” blüdlivel. Nem csak azért mert jellemző, de „meghívás” módja, a riporternő arroháns szemtelen viselkedése és a kérdések pofátlan bugyuta volta.
Nos a dolog úgy áll, hogy a mai nem éppen esemény-mentes – sorjáznak a nem éppen következmény-mentes történések és meg nem történések – rögvilágban a közbeszéd No. 1-ja: mit mondott Schobert Norbert. Meg kell jegyezzem, ha menetrend szerint nem lenne tele a sajtó azzal, hogy már megint mi tett, történt, etc. valószínű lövésem sem lenne róla, hogy kik ők. Most azonban az a téma, hogy kinek hogy jött be az, amit Schobert Norbert „üzent”! Igen hölgyeim és uraim ez a … üzen a magyar népnek:

www.instagram.com/p/B5aFf0mJox5/?utm_source=ig_embed

Igen ez a szerencsétlen bunkó is ÜZEN! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.