Ő eddig az első híresség, aki pozitívan nyilatkozott Norbi nagy port kavart videója után. Dér Heni üzent azoknak is, akik most támadják Norbit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt korábban megírtuk, sokaknak nem jött be az, amit Schobert Norbert üzent. Schobert ugyanis egy Facebook-élő videóban azt fejtegette, hogy a házasságokat a nők cseszik el, mert nem figyelnek oda magukra, miután a terhesség alatt meghíznak. Videója után több híresség is nekiment Norbinak. 

Tóth Gabi férje üzenete után megmutatta szülés utáni testét, később testvére, Tóth Vera is üzent a fitneszgurunak. Palya Bea pedig egy dalban mondta el véleményét. 

Dér Heni az első celeb, aki kiáll Norbi mellett.

A 33 éves énekesnő egy hosszú posztban írta le véleményét közösségi oldalán.

Heni azt írta:

Nem, nem támogat Schobert Norbert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!

Hozzátette:

Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..

Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!!

Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!

Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!!

Azok az emberek, akik most ekézik Norbit, azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!!

Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!

Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kiváló formában!!

Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!!

Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!

Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!!

Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Henike, nem mindenki lehet ,,kitartott" szerető/feleség, mert ők ráérnek ,,fittneszelni".
Általában az országban a nők, és a férjek azaz a családok nagyobbik része a megélhetésért, éhbérért melózik.
Amúgy a te ,,genetikád" sem a legtökéletesebb... kíváncsi leszek majd, hogy olyan öt-hat év múlva hogy nézel ki. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: @division: Kifogások, igénytelenség...?
Mindenki igénytelen lenne aki nem ért egyet a Súbert kretén okoskodó, világmegváltó kijelentésével, amiben egy komplett társadalmi csoportot tesz felelőssé a válásokért? Ki a bánat ez a lúzer fasz, aki kívülről fújja a statisztikákat, vagy aki minden esetben tudja a hátterét annak, hogy mitől túlsúlyos valaki, hányan, miért válnak el?
Mert nem általában a kevés mozgásról és túlsúlyról megy a párbeszéd, hanem az ostoba kijelentéséről. Amihez egyébként nincs is köze.
Szebb és jobb, vagy egészségesebb a kirakat műanyag nője, aki a magzatot sanyargatva 1-2 kilót hízott terhesen, és még dicsekedett is vele? Ez úgy lett beállítva, mintha ez lenne a fő válóok.
Butaság.
Még a két műember házassága is válságba került anno.
Mondjuk az lehet, hogy csak a ribancok meg a transzik miatt.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Téged idézlek Henike!

"
Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! "

Netán ezek a férfi ismerősök veled léptek félre, mert te olyan gyönyörű vagy a frissen szült ismerőseidhez képest?
Na, majd megnézlek, ha világra pottyantottál egy gyereket és mondjuk szülés utáni depresszió fog gyötörni, nem kicsit.
Megnézlek, kisanyám, ahogy ezerrel kepesztesz a kondiba a gyerek mellett...aha...
Málna
@Aki Én: Hűha, látom, nálad nagyon betalált...
SystemError
Norbi nem csak arra mutatott rá, hogy egy bunkó, hanem arra is, hogy milyen sokan élnek felszínes, műanyag kapcsolatban, ahol egy ilyet nem lehet megbeszélni még ha problémát is jelent... Nem könnyű eljutni odáig, hogy megismerjük magunkat és ne társadalmi ideáknak feleljünk meg. Azt gondolom, hogy egy őszinte kapcsolatban ez nem lehet probléma. Viszont kinyilatkoztatások szintjén így hozzáállni ehhez érzelmi szegénységi bizonyítvány. Tipikusan az ilyen emberek nem szokták érteni, hogy miért mindig "ugyanabba a szarba lépnek"..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.